Σπορ

Μέρα25: «Βλέπει» αγκυλωτό σταυρό στην εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας

Η ανακοίνωση του Μέρα25 - Ζητά την απόσυρση της φανέλας

Μέρα25: «Βλέπει» αγκυλωτό σταυρό στην εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, η οποία προκάλεσε συζητήσεις, σχόλια και πολλά... ερωτηματικά στα social media, αλλά και στο Μέρα 25, το οποίο με ανακοίνωση του κάνει λόγο για έναν «τεράστιο σταυρό με αγκυλωτές απολήξεις».

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, αναφέρει ότι η φανέλα φέρει «αγκυλωτές απολήξεις» από τον «γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κύριο Μπαλτάκο». Την ίδια ώρα, αφήνει αιχμές και για την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού…», έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει την παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία…

Δείτε την παρουσίαση της φανέλας:

Δείτε επίσης