Σπορ

Παναιτωλικός - Λαμία 1 - 3: Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά!

Η Λαμία επικράτησε στο Αγρίνιο και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς στη μάχη παραμονής για τη Super League.

Παναιτωλικός - Λαμία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Λαμία με δύο γκολ σε δύο λεπτά ανέτρεψε το ματς με τον Παναιτωλικό που είχε προηγηθεί και πήρε τρεις βαθμούς στη μάχη παραμονής που δίνει στη Stoiximan Super League.

Καλύτερα ξεκίνησε ο Παναιτωλικός με χαμένες ευκαιρίες από τους Κολοβό και Σενγκέλια στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 22' με τον Μαρτίνεθ, ενώ στο 43', στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Κολοβός έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια της Λαμίας.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 55' όταν ο Λιάβας έκανε ωραία ενέργεια, άλλαξε τη μπάλα με τον Καρέλη, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ η μπάλα κόντραρε στον Σιμόν, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Λαμία προσπάθησε να γυρίσει την αναμέτρηση και τα κατάφερε, όταν στο 66' ο Σιμόν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Μεντίνα να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να νικάει τον Ανέστη για το 1-1.

Με τη σέντρα οι παίκτες της Λαμίας έκλεψαν τη μπάλα, βγήκαν στην επίθεση και μετά από σέντρα από τα αριστερά, αυτή τη φορά, ο Μαρτίνεθ έκανε το σουτ για την ανατροπή του σκορ.

Στη συνέχεια, ο Παναιτωλικός δεν κατόρθωσε να φτιάξει άλλη φάση μπροστά από την εστία του Γκαραβέλη, και η Λαμία ήταν αυτή που βρήκε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ πήρε την κάθετη πάσα, βγήκε τετ α τετ με τον Ανέστη και τον πλάσαρε εύστοχα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Κολοβός (75' Μόρσεϊ), Σενγκέλια (69' Ντίας), Ντουάρτε (83' Βοϊλης), Χουάνπι (75' Μπουζούκης), Καρέλης (83' Πέδρο Ζοάο).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μεντίνα (71' Τσούκαλος), Ασκόφσκι (46' Καραμάνος), Τζανδάρης (58' Σλίβκα), Μαρτίνεθ, Βέργος (79' Στάνκο), Νούνιες (71' Μπεχαράνο), Σιμόν.

Δείτε επίσης