Σπορ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0 - 1: Στην κόψη του ξυραφιού οι Ηπειρώτες

Σε μπελάδες μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται πλέον κοντά στην επικίνδυνη ζώνη...

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια καθώς επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική των playouts.

Την ίδια στιγμή,, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει σε μπελάδες καθώς έμεινε στους 23 πόντους, όσους έχει και η Λαμία, και δεν απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη...

Οι πρώτες ευκαιρίες ήταν του ΠΑΣ Γιάννινα, με κεφαλιά του Εραμούσπε στο 2' και σουτ του Σόρια στο 8', όμως ο ΟΦΗ άρχισε να παίρνει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να γίνεται απειλητικός και έκανε το 1-0 στο 20΄ με τον Λάρσον.

Μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να ισορροπήσουν με Πήλιο (34') και Παμλίδη (37'), χωρίς αποτέλεσμα και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 66' ο Τσιντώτας έδιωξε με το πόδι προσπάθεια του Ντίκο ενώ στο 69΄ οι Ηπειρώτες είχαν σπουδαία διπλή ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, οι Κρητικοί δεν απομάκρυναν, με τον Σόρια να πιάνει σουτ, αλλά να αστοχεί, όπως και στο 76' με τον Μορέιρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (46' Νίνης), Γκίνο (90+1' Τζίμας), Μπιλμπάο (81' Σταματελόπουλος), Παμλίδης (57' Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα (68' Τοράλ), Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46' Ντιουσέ), Ντίκο (68' Φελίπε)

Δείτε επίσης