Σπορ

Super League2: Επεισόδια και διακοπή στον αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

Οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολουθησε επέμβαση των ΜΑΤ

Super League2
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεκόπη ο αγώνας της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ για τον Α' όμιλο της Super League 2, με απόφαση διαιτητή στο 49ο λεπτό μετά από επεισόδια που έλαβαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Στο 49ο λεπτό και ενώ ο αγώνας ήταν 1-2 υπέρ της ΑΕΛ οπαδοί εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με το διαιτητή να αποφασίζει την οριστική διακοπή του έπειτα από 50 λεπτά και κατόπιν αδυναμίας εκκένωσης του γηπέδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι οπαδοί της ΑΕΛ εισήλθαν εντός του γηπέδου στο 48ο λεπτό, με την ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων να ξεκινά λίγο μετά από την έναρξη του δεύτερου μέρους, γεγονός που βοηθήθηκε από την μικρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για την επιβολή της τάξης.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν με ρίψη καπνογόνων αλλά και μάχες σώμα με σώμα, με δυνάμεις των ΜΑΤ να παρεμβαίνουν για να εκτονωθεί η ένταση.

Η κατάσταση δε φαινόταν να αλλάζει και το ματς διεκόπη οριστικά από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε η εκκένωση των εξεδρών εντός μίας ώρας, όπως είχε ζητήσει ο διαιτητής.

Ο διαιτητής επέτρεψε στους παίκτες να κάνουν ζέσταμα για να ξαναρχίσει το ματς, όμως η παρουσία 300 οπαδών της Νίκης Βόλου στις εξέδρες και 60 των φίλων της ΑΕΛ είχε ως ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή, από τη στιγμή που η αστυνομία δεν μπόρεσε να κάνει την εκκένωση του γηπέδου.

Δείτε επίσης