Σπορ

Super League: Διαψεύδει τα πάντα ο Πολωνός διαιτητής - «Δεν ήμασταν μεθυσμένοι»

Τι δηλώνει ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι που είχε οριστεί για το ματς ΑΕΚ - Άρης αλλά τελικά τον απάλλαξαν από το παιχνίδι

Πάβελ, Προπονητής, ΑΕΚ, Άρης, Μέθη, Επεισόδιο, Ψεύδη, Δηλώσεις,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τις δικές του απαντήσεις στις κατηγορίες περί μέθης και επεισοδίου που φέρεται να προκάλεσε ο ίδιος, δίνει ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι, που απαλλάχθηκε την τελευταία στιγμή από το παιχνίδι ΑΕΚΆρης, για το οποίο είχε ορισθεί να σφυρίξει σήμερα.

«Δύο επιβάτες που γνώριζαν και τις δύο γλώσσες, άρχισαν να μας βρίζουν χωρίς κανένα λόγο, μας είπαν ότι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό» λέει ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, που είχε οριστεί για το ματς ΑΕΚ-Άρης

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο Πολωνός διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει το ΑΕΚ-Άρης και τελικά απαλλάχθηκε, αφού έγινε νέος ορισμός με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να παίρνει την θέση του, μίλησε στο Gazzetta και αποκάλυψε πως ουδέποτε ήταν μεθυσμένος, πως ποτέ δεν προκάλεσε κάποιο επεισόδιο ούτε ήταν αυτός και συνάδελφοί του ήταν εξαφανισμένοι και ότι απλώς ο κ. Μπένετ πήγε το πρωί στο ξενοδοχείο και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα σφυρίξω το παιχνίδι. Ο ίδιος τόνισε πως πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Τι δηλώνει ο Πολωνός διαιτητής για τα όσα του καταμαρτυρούν

Δηλώσεις του Πολωνού διαιτητή φιλοξενεί και το Canal+, με τον Ρατσκόφσκι να περιγράφει το περιστατικό και να διαψεύδει ότι η ομάδα των διαιτητών ήταν μεθυσμένη. Όπως εξηγεί, ο άνδρας που του επιτέθηκε, ισχυρίστηκε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ενώ τον έφτυσε και τον χτύπησε στην πλάτη. Παράλληλα, είπε ότι η ομάδα των διαιτητών, όταν έληξαν όλα, κατέλυσε κανονικά στο ξενοδοχείο και προσπάθησε να ηρεμήσει.

Αναλυτικά και οι δηλώσεις του διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι στο Gazzetta:

«Όλα αυτά που γράφτηκαν ότι είμαστε μεθυσμένοι είναι ψέματα. Είμαστε επαγγελματίες διαιτητές και ποτέ δεν θα συμπεριφερόμασταν με τέτοιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης αυτό που συνέβη είναι το εξής:

Δύο επιβάτες που γνώριζαν και τις δύο γλώσσες, άρχισαν να μας βρίζουν χωρίς κανένα λόγο. Μας είπαν ότι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και ότι την επόμενη μέρα θα τα πούμε όλα στον Τύπο και δεν θα σφυρίξουν στο παιχνίδι αυτό

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Όταν προσγειωθήκαμε ένας απ' αυτούς μας επιτέθηκε φραστικά και με έφτυσε στο πρόσωπο. Με την παρέμβαση της αστυνομίας το επεισόδιο σταμάτησε. Ουτε μεθυσμένοι ήμασταν ούτε τίποτε, κι ενώ ήρθαμε εδώ να σφυρίξουμε το παιχνίδι αυτό. Μας ενημέρωσαν πως αυτό δεν θα συμβεί. Για τα όλα τα υπόλοιπα θα τοποθετηθώ μέσω του κ. Μπένετ.

Εγώ ήθελα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία στο αεροδρόμιο και ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό και θα χάσουμε όλη την νύχτα. Εγώ το αποδέχθηκα και πήγα στο ξενοδοχείο όπου πέρασα όλη τη νύχτα, όχι σε κάποιο μπαρ, όπως μπορεί εύκολα να αποδειχθεί από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής του. Το πρωί ενώ κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου, όπως λανθασμένα διέρρευσε, ήρθε να με βρει στο ξενοδοχείο ο κ. Μπένετ και μου είπε ότι ο ορισμός μου αναβάλλεται και δεν θα σφυρίξω το ματς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Ούτε μεθυσμένος ήμουν, ούτε σε κάποιο μπαρ, ούτε κάποιο τσακωμό προκάλεσα και ο κ. Μπένετ μου είπε πως δεν θα σφυρίξω το παιχνίδι».

Δείτε επίσης