Σπορ

Κιλιάν Εμπαπέ: Ποιο είναι το μεγάλο όνειρό του για το 2024

Ο 24χρονος επιθετικός σε συνέντευξή του γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι  France 3 μιλά για την Παρί Σεν Ζερμέν και για το μεγάλο όνειρό του

 Κιλιάν Εμπαπέ,  France 3, Μεγάλο Όνειρο, Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Παρίσι, Παρί Σεν Ζερμέν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θέλει να χάσει ένα κορυφαίο αθλητικό ραντεβού, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όταν, μάλιστα, το 2024 θα τους φιλοξενήσει το Παρίσι.

Ο 24χρονος επιθετικός σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 3 αποκάλυψε ποιο είναι το μεγάλο του όνειρο για το 2024. Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε πως θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ενώ ανέφερε ότι το όνειρό του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ειδικότερα., μιλώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι-2024 (από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου) είπε: «Ελπίζω να είμαι εκεί. Όλοι ξέρουν ότι πάντα ονειρευόμουν να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη και είναι απαραίτητο να αξιολογηθούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στο ημερολόγιο της FIFA. Υπάρχει και ο σύλλογος, υπάρχει η εθνική ομάδα, υπάρχει Euro πριν (από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2024 στη Γερμανία), οπότε πρέπει να μιλήσουμε. Αυτές είναι οι παράμετροι που πρέπει να αξιολογηθούν αλλά φυσικά θα ήταν όνειρο να είμαι στους Αγώνες, με έναν παραπάνω λόγο επειδή γίνονται στο Παρίσι»

Δείτε επίσης