Σπορ

Μανέ: Επίσημος αποχαιρετισμός του από την Μπάγερν

Ένας τσακωμός που κόστισε την παραμονή του παίκτη στην ομάδα

σαντιο μανε, λιροι σανε, τσακωμος, αποδυτηρια, μπαγερν, τσαμπιονς λιγκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την πόρτα της εξόδου φαίνεται να έδειξε η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου στον Σαντιό Μανέ λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Λιρόι Σανέ στα αποδυτήρια, μετά τη «βαριά» ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (3-0) για το Champions League στην Αγγλία.

Οι δύο παίκτες της Μπάγερν είχαν έναν πολύ έντονο καυγά την ώρα που κατευθύνονταν από τη φυσούνα του «Etihad» προς τα αποδυτήρια.

Ο Μανέ ζήτησε το λόγο από τον Σανέ για μία έντονη και προσβλητική παρατήρηση που του έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και το γεγονός πως δεν ήταν τόσο ομαδικός στο παιχνίδι του, ο Γερμανός επιθετικός απάντησε σε ανάλογο ύφος και τότε ο Σενεγαλέζος τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο Σανέ, στη συνέχεια, επιχείρησε να «απαντήσει» στον συμπαίκτη του. Ωστόσο, με την παρέμβαση των συμπαικτών τους το θέμα τελείωσε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βαυαρική ομάδα δεν διατίθεται να αναγνωρίσει ελαφρυντικά στον Αφρικανό παίκτη ενώ σχετική ενημέρωση για παραχώρηση του παίκτη από το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα έχει λάβει ο ατζέντης του.

Ο Μανέ συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ των Βαυαρών από τη Λίβερπουλ με χρυσό συμβόλαιο 32 εκατ. ευρώ. Η απόδοσή του στην ομάδα ήταν έξι γκολ στα πρώτα 12 παιχνίδια της Bundesliga, ενώ στη συνέχεια υπέστη τραυματισμό στην περόνη που τον κράτησε μακριά από το γήπεδο για αρκετούς μήνες και εκτός Μουντιάλ.

Δείτε επίσης