Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός αγωνιστικής ο Ντεκ λόγω ρήξης συνδέσμου στο γόνατο
Ο Ντεκ τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν, μετά από μία… βουτιά του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ζακ Λεντέι
Από Vradini.gr
Η Ρεάλ Μαδρίτης στο εξής θα έχει μείον έναν παίκτη στους αγώνες του μπάσκετ, κι αυτός είναι ο Γκάμπριελ Ντεκ.
Ο ίδιος υπέστη ρήξη στο αριστερό του γόνατο στο ματς με την Παρτιζάν στα play off της Euroleague.Ο Αργεντινός φόργουορντ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής.
Ο Ντεκ τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν, μετά από μία… βουτιά του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ζακ Λεντέι, ο οποίος και έπεσε απερίσκεπτα πάνω στο πόδι του, χωρίς ουσιαστικές ελπίδες να κλέψει την μπάλα, γεγονός που έκανε έξαλλους του Μαδριλένους.