Σπορ

Super League: Πρωταθλήτρια για 13η φορά η ΑΕΚ

Νίκησε 4-0 το Βόλο στην OPAP Arena, με τους οπαδούς τους να πανηγυρίζουν από το πρώτο λεπτό

Super League: Πρωταθλήτρια για 13η φορά η ΑΕΚ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική απέναντι στον Βόλο στο ματς που της αρκούσε μία ισοπαλία για να σφραγίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια και το 13ο στην ιστορία της.

Η Ένωση πανηγύρισε τον τίτλο σε ένα γιορτινό κλίμα στην OPAP Arena εντός κι εκτός αυτής, με γκολ των Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Σιμάσνκι και μαζί με το πρωτάθλημα έκλεισε μια θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη στο 16ο λεπτό. Ο Χατζισαφί με ωραία παράλληλη έστρωσε στον Τσούμπερ μέσα στη μικρή περιοχή και αυτός με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Γκατσίνοβιτς στο 33ο λεπτό μετά από υποδειγματική ανάπτυξη των παικτών, ο Σέρβος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση έψαχνε και άλλα γκολι. Στο 59ο λεπτό ο Ορμπελίν Πινέδα, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 51ο λεπτό, έκανε υπέροχη εναλλαγή της μπάλας με τον Γκαρσία και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον ο Σιμάνσκι από κοντά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 4-0.

Τα πανηγύρια των οπαδών εντάθηκαν στις κερκίδες και εκτός του γηπέδου με τη λήξη του αγώνα, αυτό το 13ο πρωτάθλημα για την Ένωση.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (67' Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί (67' Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (52' Πινέδα), Άμραμπατ (52' Ελίασον), Τσούμπερ (52' Φερνάντες), Γκαρσία.

Βόλος: Αυγερινός, Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς (80' Τσελεμπάκης), Κάτσε (63' Κάτσε), Σι, Άλχο, Γκάγκι (76' Τριανταφύλλου).

Και στα αποδυτήρια οι παίκες της ΑΕΚ έγιναν ένα κουβάρι.

και έξω από την Αγ. Σοφιά συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης

Δείτε επίσης