Σπορ

Champions League: Στον τελικό η Ίντερ με δεύτερη νίκη επί τη Μίλαν

Κέρδισε 1-0 με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Champions League
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πανηγυρικά στον τελικό της Κωνσταντινούπολης πρόκρίθηκε η Ίντερ με δεύτερη νίκη επί της Μίλαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα»

Οι «νερατζούρι» έχοντας ως «όπλο» το 2-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησε με 1-0 των «ροσιονιέρι» και πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Champions League της Κωνσταντινούπολης. Εκεί όπου θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι το 20ο λεπτό οι ροσονέρι ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα, έχοντας περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια και εμφανίζοντας μεγαλύτερη δραστηριότητα στα αντίπαλα καρέ, με την τυπικά γηπεδούχοι Ίντερ να αρχίζει να κερδίζει από εκείνο το σημείο και έπειτα μέτρα και μονομαχίες και να απειλεί στο 24' με τον Μικίταριαν.

Οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 74΄ να πάρουν τη νίκη και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στις 10 Ιουνίου στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

H πρόκριση των «νερατζούρι» σε μία «τρελή» χρονιά, καθώς μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά πάει να κάνει την υπέρβαση στο Champions League.

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (84’ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν (44’ λ.τρ. Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (67’ Γκόζενς), Μαρτίνες (84’ Κορέα), Τζέκο (66’ Τζέκο)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Τιάο (64’ Καλουλού), Τομόρι, Ερναντέζ, Μεσίας (76’ Σαλεμάκερς), Τονάλι, Κρούνιτς, Ντίαθ (77’ Οριγκί), Ζιρού, Λεάο

Δείτε επίσης