Σπορ

Μαραντόνα: Χάκαραν τον λογαριασμό του στο Facebook – Ανέβασαν φωτογραφίες του Πελέ

Οι άγνωστοι χάκερς ανέβασαν και περίεργα μηνύματα

Ντιέγκο Μαραντόνα, Facebook, Πελέ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα το πρωί (24-5) στον λογαριασμό του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Facebook.

Όπως έγινε γνωστό, οι χάκερς φέρονται να παραβίασαν τον λογαριασμό του εκλιπόντος θρύλικού ποδοσφαιριστή και άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες του Πελέ.

Αντικατέστησαν, παράλληλα, τη φωτογραφία προφίλ του Αργεντίνου θρύλου με τον Βραζιλιάνο «βασιλιά» του ποδοσφαίρου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ντιέγκο Μαραντόνα, Πελέ, Facebook, Χάκερς, Μηνύματα

«Αγνοήστε τις αναρτήσεις»

Αφού εμφανίστηκαν αρκετά περίεργα μηνύματα στους λογαριασμούς του Ντιέγκο Μαραντόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το συγγενικό περιβάλλον και η ομάδα διαχείρισης των λογαριασμών του ασχολήθηκαν αμέσως με την κατάσταση και επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για παραβίαση.

Συμβούλευσαν επίσης τους εκατομμύρια ακολούθους του Ντιέγκο Μαραντόνα να αγνοήσουν τις αναρτήσεις που έγιναν, κατά τη διάρκεια της παραβίασης των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα.

Μαραντόνα: «Περίεργες» αναρτήσεις προκάλεσαν αναστάτωση στα social media

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους οπαδούς και τους followers του Αργεντίνου θρύλου παγκοσμίως, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από τις «περίεργες» αναρτήσεις που εμφανίστηκαν στον λογαριασμό του Μαραντόνα, όπως ότι «ζει πλέον στην Ινδονησία» ή ότι «προσποιήθηκε τον θάνατο του».

«Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι ο επίσημος λογαριασμός του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Facebook έχει υποστεί κυβερνοεπίθεση. Εργαζόμαστε για να αντιστρέψουμε αυτή την παραβίαση το συντομότερο δυνατό», ενημέρωσε η οικογένεια του Μαραντόνα σε ανακοίνωσή της.

Δείτε εικόνες από το χακαρισμένο προφίλ του Μαραντόνα:

Ντιέγκο Μαραντόνα, Πελέ, Facebook, Χάκερς, Μηνύματα

Δείτε επίσης