Σπορ

Μελισσανίδης: «Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω, θα καμαρώσω και την ΑΕΚ της Ευρώπης»

Για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη, είπε το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, προαναγγέλλοντας περαιτέρω ενίσχυση της Ένωσης

Δημήτρης Μελισσανίδης, ΑΕΚ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβαλε τέλος στην παραφιλολογία περί πρόθεσής του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κατέστησε σαφές πως δεν έχει έρθει η ώρα να φύγει, εκφράζοντας, παράλληλα, την την πρόθεσή του να μείνει για να απολαύσει μετά το νταμπλ την «Ένωση» να ξεχωρίζει και στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο «τίγρης» προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση, ώστε η ΑΕΚ τη νέα σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατή, υπό την καθοδήγηση του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στη Live Sport, είπε:

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης. Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομαδάρα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Δείτε επίσης