Σπορ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξενάγηση στο σπίτι - ησυχαστήριό του στο Παρίσι

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε λίγες ώρες παίζει στον 2ο γύρο του Roland Garros με τον  Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα 

Στέφανος Τσιτσιπάς, Παρίσι,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το Rome Open κατευθύνθηκε στο Παρίσι για να συμμετέχει στο αγαπημένο του Grand Slam, το Roland Garros.

Το 2021 είχε φθάσει στον τελικό του Roland Garros, στον μοναδικό της καριέρας του σε Grand Slam, και είναι φυσικό να αγαπάει την πόλη και το τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ξεκίνησε με νίκη στο RG, παίζει σε λίγες ώρες (12:00) στον 2ο γύρο με τον Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα και θέλει να κάνει προθέρμανση για τον προημιτελικό με τον Κάρλος Αλκαράθ που δεν αργεί.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έχει φθάσει και στο Νο 3 κόσμου διατηρεί στο Παρίσι ένα σπίτι στο οποίο διαμένει και αποτελεί το ησυχαστήριό του. Είναι ο χώρος που τον ηρεμεί, όπου παίζει πινγκ πονγκ με τον Πέτρο Τσιτσιπά και εκεί έχει μια σπουδαία συλλογή από παπούτσια της Adidas.

Στον τοίχο του σαλονιού βρίσκεται μία τεράστια φωτογραφία του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο οποίος ήταν μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ και συμπαίκτης του Λεβ Γιασίν. Μάλιστα το 1956 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει επίσης τα φρούτα που επιλέγει ενώ δεν αγγίζει γλυκά και αλκοόλ.

..

Δείτε επίσης