Σπορ

ΑΕΚ: Στα χέρια της αστυνομίας ο οπαδός που έριξε την φωτοβολίδα στο OPAP Arena

Καμία ανοχή είχε δηλώσει η διοίκηση της ΠΑΕ που έδωσε στην αστυνομία της φωτογραφία του θερμοκέφαλου «φιλάθλου»

ΑΕΚ, Φωτοβολίδα, Οπαδός,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στα χέρια της αστυνομίας ο οπαδός της ΑΕΚ που έριξε πριν από περίπου 20 ημέρες φωτοβολίδα ευθείας βολής στις απέναντι κερκίδες του OPAP ARENA, με κίνδυνο να τραυματιστεί φίλαθλος.

Ο δράστης που έριξε την φωτοβολίδα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – Βόλος, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα στην Εύβοια από την αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση της ΑΕΚ είχε δημοσιοποιήσει μια επεξεργασμένη φωτογραφία του υπεύθυνου από τις κάμερες του γηπέδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να του επιτραπεί ποτέ ξανά η είσοδός του στην OPAP Arena.

Έπειτα λοιπόν από περίπου 20 ημέρες και μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος Αθλητικής Βίας, αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο άνθρωπος αυτός συνελήφθη σήμερα στην Εύβοια και πλέον θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θυμίζουμε πως η φωτοβολίδα που είχε εκτοξεύσει κατά τη διάρκεια της φιέστας της ΑΕΚ με τον Βόλο είχε καταλήξει στο απέναντι πέταλο με κίνδυνο να τραυματίσει σοβαρά τους οπαδούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το σοβαρό περιστατικό στο γήπεδο της OPAP ARENA

«Το θέμα με την ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο θεωρείται πάντα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως ζήτημα ακραίας σοβαρότητας.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο πως όπως ο υπαίτιος γι΄ αυτό έχει ήδη επισημανθεί και είναι πλέον θέμα της αστυνομίας οι από δω και πέρα εξελίξεις πέρα από την ισόβια απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο μας, το ίδιο θα συμβαίνει και με οποιονδήποτε άλλο στο μέλλον υποπέσει σε ανάλογο σοβαρό παράπτωμα. Είναι αδύνατον να μη βρεθεί ο όποιος υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες.

Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία πως είναι αδύνατο οποιοσδήποτε συνδέεται με ανάλογη επικίνδυνα παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο μας, να μένει στην σκιά, παραθέτουμε σήμερα την (παραμορφωμένη από μας, η καθαρή φυσικά βρίσκεται στα χέρια των Αρχών) φωτογραφία του δράστη. Από το σύστημα των καμερών ασφαλείας, κατά την είσοδο του στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή.

Ευχόμαστε κανείς στο μέλλον να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο (παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που δεδομένα την νέα σεζόν θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο), όπως κατανοούν όλοι και σήμερα το μόνο που δεν θα καταφέρει ο παραβάτης, θα είναι να μείνει άγνωστος.

Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: Καμιά ανοχή σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές και στην έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους της ομάδας μας και στην ασφάλεια τους» κατέληγε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε επίσης