Σπορ

ΑΕΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας – Αναλυτικά οι περίοδοι αγοράς

Οι τιμές παραμένουν ίδιες με πέρυσι, αλλά δεν περιλαμβάνονται τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

ΑΕΚ, Αγια Σοφια, OPAP Arena, εισιτήρια διαρκείας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η μεγάλη ώρα για τα εισιτήρια διαρκείας της νταμπλούχου ΑΕΚ για τη σεζόν 2023/24 έφτασε, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (12/06) αναμένεται να κυκλοφορήσουν και επίσημα.

Οι τιμές παραμένουν ίδιες με πέρυσι, αλλά δεν περιλαμβάνονται τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Φυσικά, όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα συνολικό πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει κι αυτά.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επεσήμανε ακόμα πως υπάρχει πλέον η δυνατότητα για ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας τόσο από το τηλέφωνο όσο και ηλεκτρονικά αποκτώντάς τα είτε σε ψηφιακή μορφή είτε μέσω ταχυδρομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-2024 ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή.

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή την θέση σου για όλη την σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

12/6 – 27/6

Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

30/6 – 4/7

Αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για τους περσινούς κατόχους των «θέσεων UEFA» (Θύρες 46,47,48).

7/7 – 21/7

* Ελεύθερη αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

**Αγορά της θέσης τους και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες για όλους όσοι έχουν ανανεώσει έως και τις 4/7.

24/7 – 31/07

Άνοιγμα αγοράς της θέσης τους όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (εξαιρούνται οι φίλαθλοι που έχουν επιλέξει θέσεις που έχουν δεσμευτεί για τις ανάγκες της UEFA).

Πριν την έναρξη της διάθεσης θα υπάρξει νεότερη αναλυτική ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν όλους όσοι θέλουν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους ή να γίνουν από φέτος κάτοχοι διαρκείας της Νταμπλούχου Ελλάδας ΑΕΚ!».

Δείτε επίσης