Σπορ

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Γιάννης Αντετοκούμπο

Με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας ο Greek Freak

Αντετοκούμπο, Ελλάδα, Διακοπές,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο σούπερ σταρ του μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούμπο, γνωστός με το παρατσούκλι Greek Freak, βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες για να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένεια του

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρωτάθλημα του NBA μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό των Bucks στην φάση των play-off, έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα καλαθοσφαιριστή να βρεθεί στη χώρα μας, όπου και θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των θερινών διακοπών του.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εντοπίστηκε στην Αθήνα να κυκλοφορεί με ένα εντυπωσιακό τζιπ που παρέλαβε από γνωστή αντιπροσωπεία.

Αντετοκούμπο, Διακοπές,

Ο Έλληνας σούπερσταρ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Σπανός Α.Ε., στη Λεωφόρο Συγγρού, απ’ όπου παρέλαβε ένα μαύρο Land Rover Defender 110.

Η αγάπη του «Greek Freak» για τα επιβλητικά σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV είναι γνωστή και κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας επιλέγει ένα όχημα ελευθέρου χρόνου για τις μετακινήσεις του.

Θυμίζουμε ότι και πέρυσι το Γιάννης Αντετοκούμπο είχε επιλέξει την Porsche Cayenne Coupe, ωστόσο, φέτος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια πιο αυθεντική πρόταση, όπως είναι το Land Rover Defender.

Δείτε επίσης