Σπορ

Marca: Ο Μέσι θα παίξει την επόμενη σεζόν στην Ίντερ Μαϊάμι

Αργότερα σήμερα η αμερικανική ομάδα ανακοίνωσε οτι ο Αργεντίνος στάρ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026

Marca
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη Ίντερ Μαϊάμι, μετακομίζει ο Λιονέλ Μέσι αφήνοντας την Ευρώπη για συνεχίσει στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο Λέο Μέσι έχει αποκλείσει τις προσφορές που είχε από την Μπαρτσελόνα και τους Σαουδάραβες, όσο και αν τον ήθελε η Μπαρτσελόνα και όσο μεγάλη προσφορά και αν ήταν η αραβική προσφορά..

Η Μπαρτσελόνα τον ήθελε πολύ καιρό ενώ στην Αραβία η οικονομική προσφορά ήταν τεράστια. Ο Αργεντινός, ωστόσο, επέλεξε να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με τη Μπαρτσελόνα είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις με τον πατέρα Μέσο και τον Χουάν Λαπόρτα και αν και σύλλογος τον διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να καλύψει τη μεταγραφή, αλλά αυτό απαιτούσε και ο Λέο δεν ήθελε να περιμένει.

Η αραβική πρόταση ήταν πολύ δελεαστική και δεν υπήρχε άλλη ομάδα με τόσο μεγάλη προσφορά όμως ο Αργεντίνος ήθελε να πάει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και επιπλέον, η πρόταση για την οικογένεια του δεν ήταν ελκυστική.

Η ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι

Αργότερα σήμερα η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, λίγα λεπτά έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αργεντινός, όπου αποκάλυπτε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Mundo Deportivo και Sport εξήγησε τους λόγους που προτίμησε την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αντί για τη μεγάλη επιστροφή στους Καταλανούς ή το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο των Αράβων.

Ο Μέσι υπέγραψε μέχρι το 2026, σε ένα συμβόλαιο που θα ανανεώνεται ετησίως.

Δείτε επίσης