Σπορ

Μπαρτζώκας: Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι

Άφησε αιχμές για τη διαιτησία με αφορμή τα σφυρίγματα που έφεραν την αποβολή του Τόμας Γουόκαπ.

Μπαρτζώκας: Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τον δεύτερο τελικό ως ένα παιχνίδι που χάθηκε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία με αφορμή τα σφυρίγματα που έφεραν την αποβολή του Τόμας Γουόκαπ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε επίσης στην αποβολή του Τόμας Γουόκαπ στις αρχές της τρίτης περιόδου και στις αποουσίες της ομάδας.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σήμερα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Τώρα έχουμε κάτι θέματα. Δυστυχώς ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν είναι υγιής. Ο Σλούκας δεν ήταν εδώ. Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του Σάσα. Ο Γουόκαπ βγήκε από το παιχνίδι, ο μοναδικός πλέι μέικερ που είχαμε. Με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μια τεχνική ποινή με ένα φλόπινγκ που πραγματικά απορώ πώς δόθηκαν όλα αυτά.

Είχαμε επιμονή, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε. Πήγαμε εκεί που θέλαμε στις λίγες κατοχές, αλλά κάναμε λάθη στην επίθεση, κάναμε λάθη στην άμυνα. Μας έβαλε και δύο μεγάλα σουτ. Ενώ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος, πάλι δεν τα καταφέραμε. Θα διδαχθούμε από το παιχνίδι και θα μάθουμε για το επόμενο».

Για τις συνθήκες και τις τέσσερες απουσίες ανέφερε: «Δεν λέω ούτε θετικά ούτε αρνητικά για παίκτες. Κρίνω μόνο την ομάδα μας. Δυστυχώς κάναμε λάθη στο τέλος. Αν δείτε τα +/- στο τέλος, θα δείτε ότι κάποιοι προφανώς υστέρησαν. Ίσως δεν μπήκαν στο κλίμα του αγώνα, ίσως τους έλειψε το playmaking για να μπουν στο παιχνίδι και να δώσουν τα πράγματα που πρέπει. Δεν περιμέναμε εύκολη σειρά. Για να πας να πάρεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Και δύσκολες συνθήκες είναι αυτές που συμβαίνουν εδώ γενικά. Να ξεφύγουμε από αυτά. Να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε όλη τη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε το πλεονέκτημα, έχουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδο μας και ελπίζουμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Δείτε επίσης