Σπορ

«Θυρα 13» κατά Αλαφούζου: «Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον Παναθηναικό μας»

Σκληρή ανακοίνωση των οργανωμένων για τον πρόεδρο της ομάδας

«Θυρα 13» κατά Αλαφούζου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε η «Θύρα 13» στην οποία αναφέρει προσωπικά συμφέροντα και πολιτικά παιχνίδια» και ζητάει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Θύρας 13 αναφέρουν απευθυνόμενοι στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ πως «Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου».

Η ανάρτηση της Θ13 στο instagram

«11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο....Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη απο το Twitter.

Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναικού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου. Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί.

ΥΓ.ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ 29/3/07

ΘΥΡΑ13-1966 ☘️», αναφέρει η ανακοίνωση

Δείτε επίσης