Σπορ

Champions League: Έφθασε στο Ατατουρκ η Ίντερ-Φωτιά σε αποθήκη κοντά στο Στάδιο

Η UEFA προειδοποίησε τους οπαδούς της Ίντερ και της Σίτι να μην χρησιμοποιήσουν ταξί για να φτάσουν στο γήπεδο και έτσι το έριξαν στο περπάτημα

Champions League,  Ιντερ, Μαντσεστερ Σίτι, Στάδιο Ατατουρκ, Κωνσταντινούπολη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι παίκτες της Ίντερ έφθασαν στο Στάδιο Ατατουρκ στην Κωνσταντινούπολη έτοιμοι να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να πάρουν εκείνοι την κούπα.

Αυτό μπορεί να «διαβάσει» κανείς κοιτώντας τα πρόσωπά τους, κατά τη διάρκεια της άφιξής τους στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ, εκεί όπου στις 22:00 (σε απευθείας μετάδοση από το MEGA) θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Στον πάγκο ο Λουκάκου
Η Ίντερ θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Ατατούρκ με τους Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, ΝτιΜάρκο, Τζέκο, Λαουτάρο.

Ενώ από τον πάγκο θα κληθούν να βοηθήσουν οι Λοικάκου, Χαντάνοβιτς, Κορντάζ, Γκαλιαρντίνι, Ντε Φρέι, Γκοζένς, Κορέα, Μπελανόβα, Ασλάνι, Μχιταριάν, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ.

Φωτιά

Στο μεταξύ τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν γύρω από τον Κεμάλ Ατατούρκ, το στάδιο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League.

Η Ίντερ και η Σίτι θα δώσουν μάχη για την κούπα στην Πόλη αλλά την δική τους μάχη έδωσαν και οι οπαδοί των δύο ομάδων προκειμένου να φτάσουν πριν από την σέντρα στο γήπεδο.

Από πολύ νωρίς το μεσημέρι η UEFA είχε προειδοποιήσει τους οπαδούς να μην χρησιμοποιήσουν ταξί και ΜΜΕ για να προσεγγίσουν το γήπεδο γιατί αυτό θα ήταν αδύνατο. Έτσι οι περισσότεροι άφησαν μακριά τα μέσα που χρησιμοποίησαν με αποτέλεσμα να περπατήσουν έως και 8 χλμ!

Οι ουρές ήταν τεράστιες και οι οπαδοί είχαν να αντιμετωπίσουν και τον πυκνό μαύρο καπνό από φωτιά σε αποθήκη κοντά στο στάδιο τον οποίο ο αέρας τον έφερνε προς το Ατατούρκ.


Όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία πολλοί οπαδοί ίσως να μην φτάσουν καν στο στάδιο!

Δείτε επίσης