Σπορ

Εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Η ΑΕΚ μάς επιτίθεται, αρνείται το χέρι συμφιλίωσης»

Δυναμιτίζει το κλίμα λίγες ώρες πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα

ντιναμό Ζάγκρεπ, ΑΕΚ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Ντιναμό Ζάγκρεπ και την ΑΕΚ στην Κροατία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Μάρκο Μπόσνιρ, δυναμιτίζει το κλίμα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Κροάτης εκπρόσωπος της Ντιναμό Ζάγκρεπ, μιλώντας στην κροατική ιστοσελίδα sportklub.n1info.hr ισχυρίστηκε ότι η ΑΕΚ, αρνείται το χέρι συμφιλίωσης που έχει απλώσει η ομάδα που εκπροσωπεί.

«Οι συνθήκες για αυτόν τον αγώνα είναι κάπως διαφορετικές, αλλά η ομάδα είναι γεμάτη επαγγελματίες και έμπειρους παίκτες», είπε αρχικά ο Μπόσνιρ και πρόσθεσε: «Ίσως δεν περίμεναν τέτοια κατάσταση, αλλά έζησαν πολλές παρόμοιες. Το κλίμα στην Ντιναμό είναι καλό, χθες έγινε η τελευταία επίσημη προπόνηση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Όπως σε κάθε αγώνα, καλούμε τους φιλάθλους μας να μας επευφημήσουν ήρεμα. Καλώ επίσης όσους δεν έχουν εισιτήρια να τα αγοράσουν και να δείξουν σε όλο τον κόσμο πώς είναι οι οπαδοί της Ντιναμό».

«Η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην Ντιναμό»

Και ενώ ο εκπρόσωπος τύπου της Κροατικής ομάδας καλούσε τους φιλάθλους στον σημερινό αγώνα να δείξουν σε όλον τον κόσμο πως είναι οι οπαδοί της Ντιναμό, έσπευσε να δυναμιτίσει το κλίμα επιτιθέμενος στην ΑΕΚ.

«Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ειρηνικά. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το περιστατικό στην Αθήνα άφησε μεγάλο στίγμα σε όλους και ότι είναι ένα μήνυμα προς όλους να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα. Δυστυχώς, η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην Ντιναμό, αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης και το είδος της συνεργασίας. Παραμένουμε πιστοί στην ιστορία μας, την οποία απέρριψε και η UEFA, μένουν στο πλευρό τους. Καλέσαμε την ΑΕΚ και την αντιπροσωπεία της σε επίσημο γεύμα, αρνήθηκαν. Γίνονται επίσημα πράγματα που σχετίζονται με το ματς, αλλά δεν πάει πέρα ​​από αυτό. Θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην Αθήνα, αλλά αρνήθηκαν», είπε ακόμη ο Μπόσνιρ.

Και όλες αυτές οι δηλώσεις γίνονται τη στιγμή που από την ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο πως η ομάδα συμμετέχει κανονικά στις συσκέψεις που αφορούν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του ματς, αλλά όχι σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων λόγω πένθους.

Δείτε επίσης