Σπορ

Παραίτηση «βόμβα»-ΕΠΟ: Φεύγει ο Στιβ Μπένετ από την ΚΕΔ

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τι απαντά η ΕΠΟ στην επιστολή παραίτησης του Άγγλου αρχιδιαιτητή

Παραίτηση «βόμβα»-ΕΠΟ: Φεύγει ο Στιβ Μπένετ από την ΚΕΔ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την παραίτηση του από την ΚΕΔ υπέβαλλε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, επικαλούμενος την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου στον ορισμό διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο λίγες μέρες πριν τη σέντρα του αθηναϊκού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Στην επιστολή του επικαλείται ότι δεν είχε άλλη επιλογή, μετά την σκόπιμη παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ για να αλλάξει ο ορισμός Ελλήνων διαιτητών στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Η επιστολή παραίτησης:

παραίτηση, ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τόνισε ότι η παραίτηση του Στιβ Μπένεταποτελεί δική του προσωπική επιλογή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με επιστολή που απέστειλε σήμερα το πρωί ο κ. Στιβ Μπένετ στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Κατόπιν τούτου ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η άρνηση του κ. Μπένετ να αλλάξει τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο αγώνα Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και συνακόλουθα η παραίτησή του, αποτελούν δική του προσωπική επιλογή. Λυπάμαι που υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την παραίτησή του και να ζητήσω από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τετάρτη να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή».

Δείτε επίσης