Σπορ

Διαψεύδεται ότι ο Ρονάλντο καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα γιατί αγκάλιασε ανύπαντρη

Η πρεσβεία του Ιράν στη Μαδρίτη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν καταδικάστηκε από κανένα δικαστήριο

Διαψεύδεται ότι ο Ρονάλντο καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα γιατί αγκάλιασε ανύπαντρη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία διέψευσε την είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα, λόγω αγκαλιάς σε ανύπαντρη γυναίκα.

Η πρεσβεία του Ιράν στη Μαδρίτη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν καταδικάστηκε από κανένα δικαστήριο για τη συνάντησή του με τη ζωγράφο, Φατιμά Χαμάμι.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση στο twitter γίνεται λόγος για ψευδείς ειδήσεις που στόχο έχουν να επισκιάσουν τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του καταπιεσμένου λαού της Παλαιστίνης».

«Αρνούμαστε κατηγορηματικά την έκδοση οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης κατά οποιουδήποτε διεθνούς αθλητή στο Ιράν. Είναι ανησυχητικό ότι η δημοσίευση τέτοιων αβάσιμων ειδήσεων θα μπορούσε να επισκιάσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου κατά του καταπιεσμένου παλαιστινιακού έθνους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στο Ιράν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου για να παίξει σε επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου και έτυχε μεγάλης υποδοχής από τον κόσμο και τις αρχές. Η ειλικρινής και ανθρώπινη συνάντησή του με την Fatemeh Hamami έτυχε επίσης επαίνου και θαυμασμού τόσο από τον κόσμο όσο και από τις αθλητικές αρχές της χώρας».

Δείτε επίσης