Σπορ

Νεϊμάρ: Οικιακή βοηθός διεκδικεί 368.000 €–Τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία 2 ετών

Εκτός από τη χρηματική διεκδίκηση η γυναίκα κατηγορεί τον Βραζιλιάνο για «κολασμένο ρυθμό δουλειάς, μη πληρωμή υπερωριών, απουσία άδειας μετ' αποδοχών»

Νεϊμάρ, Οικιακή Βοηθός, Αδήλωτη Εργασία,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οικιακή βοηθός διεκδικεί 368.000 ευρώ από τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία δύο χρόνων. Μάλιστα, απειλεί ότι θα πάει την υπόθεση στο ποινικό δικαστήριο.

Όπως μεταδίδει γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο διάσημος Βραζιλιάνος κατηγορείται ότι είχε την οικιακή βοηθό στο σπίτι του στο Παρίσι για σχεδόν δύο χρόνια (από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022) χωρίς να την έχει δηλώσει και να την αποζημιώνει κανονικά.

Η 35χρονη γυναίκα, Βραζιλιάνα χωρίς χαρτιά, υποστηρίζει ότι ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν (2017-2023) την απασχόλησε παράνομα και τώρα απειλεί να πάει το θέμα στα δικαστήρια.

Η εφημερίδα αναφέρει σχετικά: «Έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αναγκάστηκε να εργαστεί μέχρι 15 μέρες πριν γεννήσει και μετά δεν επέστρεψε στη δουλειά της». Ακόμη, σημειώνει ότι η γυναίκα αυτή κατηγορεί τον Νεϊμάρ για «κολασμένο ρυθμό δουλειάς, μη πληρωμή υπερωριών, απουσία άδειας μετ' αποδοχών και ιατρικής περίθαλψης».

Δείτε επίσης