Σπορ

Euro 2024: Με Καζακστάν στα ημιτελικά των playoffs η Εθνική

Και μετά από νίκη θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο

Euro 2024: Με Καζακστάν στα ημιτελικά των playoffs η Εθνική
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με το Καζακστάν, το οποίο ηττήθηκε σήμερα 2-1 από τη Σλοβενία, θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στα ημιτελικά των playoffs στο δρόμο για την πρόκριση στο Euro 2024.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τον προσεχή Μάρτιο στην "OPAP Arena" και πέντε ημέρες αργότερα ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ Γεωργίας και Λουξεμβούργου για μια θέση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η δεύτερη ευκαιρία αρχίζει ουσιαστικά από την προσεχή Πέμπτη στις 1 μ.μ. ώρα Ελλάδας, όταν θα διεξαχθεί η κλήρωση για την έδρα του τελικού.

Οι έδρες των δύο ημιτελικών είναι γνωστές, αφού η Ελλάδα και οι Γεωργιανοί θεωρούνται οι ισχυροί ως οι δύο καλύτερες ομάδες του ranking της League C του Nations League και απέκτησαν το δικαίωμα να φιλοξενήσουν τον αντίπαλό τους, ενώ η εδρα του τελικού θα αναδειχθεί με κλήρωση.

Οι δύο μονοί ημιτελικοί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ο τελικός πέντε ημέρες αργότερα, την Τρίτη 26 του μήνα.

Οι τρεις αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν στις 21:45 ώρα Ελλάδας, εκτός αν προκύψει κάποια διαφορετική ανάγκη.

Σημειώνεται ότι στις 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ακόμα μία κλήρωση, η πιο σημαντική απ' όλες. Στη Φιλαρμονική του Έλβα στο Αμβούργο θα προκύψουν οι έξι όμιλοι της τελικής φάσης, παρότι θα υπάρχουν οι τρεις εκκρεμότητες των playoffs.

Δείτε επίσης