Σπορ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θα πάρουμε δύο παίκτες 3 εκατ ευρώ ο καθένας

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε σε ανάρτησή του στα social media τα σχέδια για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θα πάρουμε δύο παίκτες 3 εκατ ευρώ ο καθένας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω αναρτήσεών του στα social media, ήταν αποκαλυπτικός, καθώς αναφέρθηκε ήδη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού της επόμενης σεζόν, κάνοντας λόγο για κινήσεις για δύο παίκτες αξίας τριών εκατομμυρίων ο καθένας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, έχουν κάνει τις ενέργειες από τώρα ώστε να γίνουν δύο αλλαγές στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως θα είναι καλύτερο και από αυτό του 2009.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ:

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση του Πετρούσεβ. Βγάζω το καπέλο. Πολύ ωραία πλάκα. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση και να έχετε τέτοιες διαθέσεις και μέχρι εκεί να κρατάει η αντιπαλότητα.

Αλλά αφού έχουμε έτσι όρεξη για αστειάκια σήμερα. Όχι, αστειάκια έτσι για καζούρα εγώ θα πω το εξής. Μαζί με τον προπονητή μας τον κύριο αμάν αμάν (Αταμάν), εμείς έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα, ώστε να κάνουμε δύο αλλαγές του χρόνου στο ρόστερ.

Δύο αλλαγές, δύο παίκτες των τριών εκατομμυρίων ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι. Τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά, πάρα πολύ καλά. Και πιστεύω ότι το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από αυτό του 2009».

Δείτε επίσης