Σπορ

Προπόνηση των Special Olympics Hellas με Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στέκεται σταθερά δίπλα στα Special Olympics και στους αθλητές τους

Special Olympics Hellas
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, η ομάδα Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas ολοκλήρωσε την τέταρτη προπόνηση, στο πλαίσιο του One Team της Euroleague.

Για 10η συνεχή σαιζόν η ΚΑΕ Παναθηναικός AKTOR στέκεται σταθερά δίπλα στα Special Olympics και στους αθλητές τους, καθώς γνωστοί καλαθοσφαιριστές παίρνουν μέρος στις προπονήσεις τους και μεταδίδουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει!

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, που έλαβε μέρος στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, τους αθλητές των Special Olympics επισκέφθηκαν οι One Team ambassadors Κώστας Σλούκας, και Κώστας Αντετοκούμπο, οι οποίοι συνομίλησαν με τους αθλητές, τους είδαν να κάνουν προπόνηση και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Μέρος στην προπόνηση έλαβε και ένας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ, ο οποίος συμμετείχε σε ασκήσεις με τους αθλητές μας, τους χειροκρότησε καθ’ όλη τη διάρκεια, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Οι αθλητές χάρηκαν ιδιαίτερα βλέποντας τα πρότυπά τους να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στην προπόνησή τους και απόλαυσαν την κάθε στιγμή.

special olympics hellas, one team, euroleague, καε παναθηναϊκός aktor,

Ακόμη, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναικός AKTOR, κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, και εκ μέρους των Special Olympics Hellas ο Πρόεδρος κ. Διονύσιος Κοδέλλας, πρέσβυς ε.τ. και η Εθνική Διευθύντρια Άρτεμις Βασιλικοπούλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Πρόεδρος κ. Κοδέλλας απένειμε στον Πρόεδρο κ. Παρθενόπουλο τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους αναγνωρίζοντας την πολύτιμη και έμπρακτη προσφορά του στην αποστολή της Ομοσπονδίας.

Κοινός στόχος των δύο Φορέων είναι η ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο μέσω του μπάσκετ. Η ενεργή συμμετοχή των καλαθοσφαιριστών στις προπονήσεις των αθλητών των Special Olympics έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι παίκτες γίνονται οι κήρυκες της συνύπαρξης ατόμων με και χωρίς αναπηρία εντός και εκτός γηπέδου.

Το πρόγραμμα αναμένεται να λήξει τέλη Ιανουαρίου με πολλαπλά οφέλη τόσο για τους αθλητές των Special Olympics όσο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR.

Δείτε επίσης