Σπορ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

Ο λόγος είναι τα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του επεισοδιακού εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πειθαρχική Δίωξη, Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πειθαρχική Δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης.

Ο λόγος της Πειθαρχικής Δίωξης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι τα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του επεισοδιακού εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη την 03-12-2023 για την 13η αγωνιστική της Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

Δείτε επίσης