Σπορ

Αργεντινή: Διαιτητής μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα-Δείτε βίντεο

Παραλίγο τραγωδία σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος - Το μαχαίρωμα από τον 62χρονο ρέφερι είχε ως αφορμή τις διαμαρτυρίες του 21χρονου παίκτη

Αργεντινή, Διαιτητής Ποδοσφαιριστής, Μαχαίρωμα,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μιά απίστευτη τραγωδία παραλίγο να συμβεί σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος σε μια γειτονιά της πόλης Ελντοράντο στη βορειοανατολική περιφέρεια Μισιόνες της Αργεντινής.

Η κίνηση του 62χρονου διαιτητή Ρεμίλιο Α. να καρφώσει μαχαίρι στο στήθος του 21χρονου Κέβιν Α., ευτυχώς, δεν είχε, τελικά, θανατηφόρο αποτέλεσμα για τον νεαρό.

Ωστόσο, ο διαιτητής συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας!

Την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη προέκυψε ένταση μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να εμπλέκεται και μετά τις διαμαρτυρίες του Κέβιν να βγάζει το αιχμηρό αντικείμενο που κουβαλούσε πάνω του και να τον μαχαιρώνει στο στήθος.

Αμέσως οι συμπαίκτες του Κέβιν τον απομάκρυναν από τον χώρο φωνάζοντας «τον μαχαίρωσε, τον μαχαίρωσε» με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο και τον διαιτητή να συλλαμβάνεται εντός γηπέδου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος ρέφερι από τις πρώτες διαμαρτυρίες έδειχνε στους ποδοσφαιριστές το αιχμηρό αντικείμενο που είχε αρχικά κρυμένο στην κάλτσα του, προκειμένου να τους απειλήσει, ενώ όπως αποδείχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου απίστευτου περιστατικού, είχε χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές απειλητικά το μαχαίρι του και σε άλλους αγώνες!

Το μόνο θετικό απ' όλη την ιστορία είναι το γεγονός ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μόλις πριν από μία εβδομάδα είχε γίνει πατέρας, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δείτε επίσης