Σπορ

Formula 1: Διέρρευσαν μηνύματα του Κρίστιαν Χόρνερ με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε

Μόλις χθες ο Χόρνερ απαλλάχθηκε από τις καταγγελίες έπειτα από έρευνα της Red Bull

Formula 1: Διέρρευσαν μηνύματα του Κρίστιαν Χόρνερ με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανοίγει η αυλαία στη Formula 1 στο Μπαχρέιν και δεν θα μπορούσε να λείπει η απαραίτητη δόση δράματος.

O Christian Horner μπορεί να απαλλάχθηκε των κατηγοριών που τον βάραιναν ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το υποτιθέμενο υλικό σε βάρος του διέρρευσε!

Σύμφωνα με το gpblog.com μια ανώνυμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μοιράστηκε υποτιθέμενες συνομιλίες WhatsApp μεταξύ του Christian Horner και της συναδέλφου του που φέρεται να τον κατήγγειλε, με τα μέσα ενημέρωσης, τη Formula 1, τη FIA και τα αφεντικά των ομάδων της F1.

Ο Horner κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά από μια γυναίκα υπάλληλο της Red Bull, αλλά ένας ανεξάρτητος δικηγόρος αποφάνθηκε μετά από εκτεταμένη έρευνα ότι ο Horner πρέπει να απαλλαγεί από κάθε κατηγορία.

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, ένας σύνδεσμος του Google Drive γεμάτος με φωτογραφίες των μηνυμάτων που φέρεται να αντάλλαξε ο Horner με την συνάδελφό του μοιράστηκε σε εκατοντάδες ανθρώπους. Η γνησιότητα των μηνυμάτων δεν έχει επιβεβαιωθεί, σημειώνει το gpblog ωστόσο ένα είναι σίγουρο: Το μόνο θέμα στα πάντοκ είναι αυτό!

Απαλλάχθηκε των κατηγοριών ο Christian Horner

Η μητρική εταιρεία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ομάδας της Red Bull, η οποία ξεκίνησε την έρευνα στις 5 Φεβρουαρίου, εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη η οποία αναφέρει: «Η ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εναντίον του κ. Horner έχει ολοκληρωθεί και η Red Bull μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η κατηγορία έχει απορριφθεί. Η καταγγέλλουσα έχει δικαίωμα έφεσης. Η Red Bull είναι πεπεισμένη ότι η έρευνα ήταν δίκαιη, αυστηρή και αμερόληπτη».

«Η έκθεση της έρευνας είναι εμπιστευτική και περιέχει ιδιωτικές πληροφορίες των μερών και τρίτων που βοήθησαν στην έρευνα και, ως εκ τούτου, δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω από σεβασμό προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Η Red Bull θα συνεχίσει να προσπαθεί να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στον εργασιακό χώρο».

Δείτε επίσης