Σπορ

Στη λίστα και της Άρσεναλ ο Καμαρά

ÊÁÌÁÑÁ<br> ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ <br>(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2019-2020) <br><br>OLYMPIAKOS - VIKTORIA PLZEN <br>(CHAMPIONS LEAGUE 2019-2020)

Ο Μαντί Καμαρά είναι από τα πιο χρήσιμα "εργαλεία" της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, γι αυτό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ατζέντηδων Ο Καμαρά φέρεται λοιπόν να έχει συμπεριληφθεί στη μεταγραφική λίστα και της Άρσεναλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μέσος του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων στην Ευρώπη, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν ανέβει σημαντικά οι “μετοχές” του και στην Αγγλία. Το ρεπορτάζ λέει ότι εκτός από την Άρσεναλ, ενδιαφέρον για τον Καμαρά φέρεται να έχουν εκδηλώσει ακόμη οι Γουλβς, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά και η Τότεναμ.

Τα ΜΜΕ στην Αγγλία υπογραμμίζουν πάντως πως πρώτη επιλογή των “κανονιέρηδων” για τη μεσαία γραμμή είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρσελόνα και πως ο Καμαρά είναι μια από τις εναλλακτικές περιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός στη λογική αξιοποίησης των καλών των μονάδων για να παραχωρήσει τον Καμαρά θα ζητήσει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε επίσης