Συνεντεύξεις

Θ. Λιβάνιος: Η τηλεργασία θα μείνει στο Δημόσιο και μετά τον κορωνοϊό

«Έρχεται ρύθμιση, μέσω του εκλογικού νόμου, για τους χρυσαυγίτες που έχουν καταδικαστεί σε σχέση με τα πολιτικά τους δικαιώματα»

11

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών σε ό,τι αφορά την πανδημία και τις υπηρεσίες του κράτους με τον τρόπο που λειτουργούν.

Μιλώντας στη «Βραδυνή της Κυριακής», ο υφυπουργός Εσωτερικών θεωρεί ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα στο θέμα της τηλεργασίας, υπάρχουν προβλήματα –και δεν τα κρύβει– σε υπηρεσίες που είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, και ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση πράττει αυτά που έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό.

Στην ερώτηση, δε, εάν το υπουργείο Εσωτερικών, μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19, είναι έτοιμο σε περίπτωση που αποφασιστεί διεξαγωγή εκλογών, ο υφυπουργός Εσωτερικών απαντά ότι υπηρεσίες του υπουργείου είναι πάντα έτοιμες γι’ αυτό το ενδεχόμενο, όμως διευκρινίζει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας. Επίσης, σε ό,τι αφορά τους απόδημους Έλληνες, αυτούς δηλαδή που ζουν εκτός Ελλάδας, θα μπορούν να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών αποκαλύπτει ότι σύντομα έρχεται ρύθμιση νομοθετική μέσα από τον εκλογικό νόμο που θα ρυθμίζει το θέμα των μελών της Χρυσής Αυγής σε ό,τι αφορά το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.


Δείτε επίσης