Σχέσεις

«Άπιστοι» άντρες: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που έχουν, σύμφωνα με έρευνα

Σαν γυναίκες, ψάχνουμε συνεχώς τα καλά «πράγματα» σε μια σχέση, σε ένα σύντροφο. Για τον λόγο αυτό, σκαλίζουμε το παρελθόν του καθενός. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλό.

«Άπιστοι» άντρες: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που έχουν, σύμφωνα με έρευνα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Οι σκέψεις αυτές , που βασανίζουν κάθε γυναίκα, στην αρχή μιας σχέσης, είναι το αν θα είναι ο σύντροφός τους πιστός.

Έτσι πολλοί φορείς διέφυγαν σε έρευνες για αυτό το γεγονός, ώστε να βρουν απάντηση. Οι έρευνες , λοιπόν που έγιναν, κατέληξαν, στο εξής: Υπάρχει κάτι που μπορεί να προδώσει, το αν θα σας προδώσει ο σύντροφός σας!

Έρευνα

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2017 και δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior αποκάλυψε πως υπάρχει ένα χαρακτηριστικό, το οποίο εάν το άλλο σου μισό κουβαλάει στις πλάτες του έφτασε η στιγμή να ξεκινήσεις να υποψιάζεσαι. Ανάμεσα σε 484 ενήλικες, όσοι είχαν απατήσει στο παρελθόν αποδείχθηκαν να έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να το ξανακάνουν στο μέλλον. Σε αντίθεση πάντα, με εκείνους που είχαν παραμείνει πιστοί. Με άλλα λόγια, όσοι έχουν ενδώσει σε αυτήν την απαγορευμένη πράξη, τείνουν να το κάνουν ξανά στο μέλλον είτε βρίσκονται σε σχέση με την ίδια, είτε με νέα σύντροφο.

Διαβάστε περισσότερα στο Hernews.gr

Δείτε επίσης