Σχέσεις

4 σημάδια ότι ο πρώην σας δεν θέλει επανασύνδεση

Κάθε χωρισμός δεν σημαίνει ότι μια σχέση έχει τελειώσει οριστικά.

4 σημάδια ότι ο πρώην σας δεν θέλει επανασύνδεση
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μερικές φορές δίνονται δεύτερες ευκαιρίες και δύο πρώην μπορεί να καταλήξουν να ζουν ευτυχισμένοι για πάντα.

Ωστόσο, άλλες φορές, δεν υπάρχει καμία ελπίδα να αναβιώσει μια σχέση. Και όσο πιο γρήγορα αποδεχτείτε ότι η παλιά σας σχέση έχει πεθάνει και έχει φύγει, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο ευτυχισμένες στιγμές. Πώς θα ξέρετε ότι ο πρώην σας έχει ξεπεράσει εντελώς και ότι είναι καιρός να τα παρατήσετε;

Υπάρχει άλλη

Όταν ο πρώην σας έχει προχωρήσει, πάρτε το ως σημάδι ότι δεν θα επιστρέψει σε εσάς. Αν και τα πάντα μπορούν να συμβούν, το γεγονός ότι έχουν γνωρίσει και έχουν δημιουργήσει σχέση με κάποιον άλλο δείχνει ότι δεν έχουν σκοπό να είναι ξανά μαζί σας. Αν συνεχίσετε να περιμένετε έναν πρώην που έχει προχωρήσει, είναι πιθανό να καταλήξετε πληγωμένοι, απογοητευμένοι και μόνοι.

Λένε για εμένα;

Εάν έχετε κοινούς φίλους, μπορούν να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες για το πώς τοποθετείται ο πρώην σας. Συχνά, όταν κάποιος εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για τον πρώην του, θα το πει στους φίλους του. Ένα σημάδι ότι ο πρώην σας δεν σας θέλει πίσω είναι αν δεν μιλήσει ποτέ για εσάς με τους κοινούς σας φίλους. Ή χειρότερα, αν ο πρώην σας σε κακολογεί σε φίλους, ξέρεις ότι είναι ώρα να τα παρατήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Hernews.gr

Δείτε επίσης