Τεχνολογία

Facebook: Πολλές αναφορές για προβλήματα στην εφαρμογή ή στη ροή

Τρομερά τα σχόλια στο Twitter για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook από το πρωί της Τετάρτης

Facebook: Πολλές αναφορές για προβλήματα  στην εφαρμογή ή στη ροή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πολλοί χρήστες του Facebook κάνουν αναφορές για προβλήματα που εντοπίζουν από το πρωί της Τετάρτης στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα WandsWorth Times, μεταξύ των αναφορών προβλημάτων που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, το 20% των χρηστών έχουν αναφέρει προβλήματα με την εφαρμογή, το 73% με τη ροή και το 7% με τον ιστότοπο γενικά.

To πρόβλημα σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών στο Twitter είναι ότι η αρχική σελίδα δεν εμφανίζει δημοσιεύσεις από φίλους, αλλά τυχαίες δημοσιεύσεις από σελίδες, σε άλλες γλώσσες κ.ά.

Προς το παρόν το Facebook δεν έχει μιλήσει επίσημα για κάποιο πρόβλημα. Οι αναφορές στο Twitter υποδηλώνουν όμως ότι τα προβλήματα επηρεάζουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Τα καυστικά σχόλια στο Twitter

O «Μαρκ Ζούκερμπεργκ τώρα», γράφει χρήστης στο Twitter ειρωνευόμενος τον ιδιοκτήτη του Facebook, ποστάροντας μια σκηνή από την ταινία Zombieland.

Επίσης σχολιαστές στο Twitter αναρτούν σκηνές πανικού από σειρές και ταινίες για να χλευάσουν και την εξάρτηση χρηστών από το Facebook.

«Άνθρωποι έρχονται στο Twitter να τσεκάρουν αν το Facebook έχει χακαριστεί», γράφει ένας χρήστης.

Δείτε επίσης