Τεχνολογία

Ο Covid «μπλόκαρε» την Apple – Μειωμένες παραδόσεις σε δύο μοντέλα iPhone

Αναμένονται μειωμένες παραδόσεις iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max από την Κίνα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID-19

Ο Covid «μπλόκαρε» την Apple – Μειωμένες παραδόσεις σε δύο μοντέλα iPhone
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Apple Inc ανακοίνωσε χθες ότι αναμένει μειωμένες παραδόσεις των κινητών τηλεφώνων iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max σε σύγκριση με προηγούμενες εκτιμήσεις, λόγω Covid 19.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι περιορισμοί για την COVID-19 έχουν προκαλέσει προσωρινά προβλήματα μείωσης της παραγωγής σε εργοστασιακή μονάδας στην πόλη Ζενγκζού της Κίνας.

“Η εργοστασιακή μονάδα λειτουργεί επί του παρόντος, με μία σημαντικά μειωμένη παραγωγική ικανότητα”, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η Apple. “Οι πελάτες μας θα χρειαστεί να περιμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να παραλάβουν τα νέα προϊόντα”, πρόσθεσε η εταιρία.

Το Reuters ανέφερε τον προηγούμενο μήνα ότι η παραγωγή των iPhone της Apple θα μειωθεί κατά περίπου 30% σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παγκοσμίως τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID στην Κίνα.

Η κεντρική εργοστασιακή μονάδα στην Ζενγκζού, στην οποία εργάζονται περίπου 200.000 άνθρωποι δυσλειτουργεί εξαιτίας της εφαρμογής μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, με αρκετούς εργαζόμενους να την εγκαταλείπουν.

Δείτε επίσης