Τουρισμός

TUI: Έντονο το ενδιαφέρον για την Ελλάδα και το 2023

Tα ελληνικά ξενοδοχεία τα δύο χρόνια της πανδημίας και η πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων σε συνδυασμό με τα ελάχιστα κρούσματα, είχαν καθοριστική σημασία για την προτίμηση αυτή

TUI: Έντονο το ενδιαφέρον για την Ελλάδα και το 2023
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η προετοιμασία και οι προοπτικές για την τουριστική περίοδο του 2023, αλλά και τα δεδομένα που διαμορφώνονται στη σαιζόν που μόλις ξεκίνησε συζητήθηκαν σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση που οργάνωσε η TUI στο ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Εκατόν εβδομήντα ξενοδόχοι από όλη τη χώρα και την Κύπρο ενημερώθηκαν από τα κορυφαία στελέχη της TUI για τις προοπτικές που ανοίγονται στη φετινή τουριστική σαιζόν από τις κύριες αγορές που αφορούν την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, αλλά και τη Σκανδιναβία.

Στη διάρκεια των εργασιών της εκδήλωσης, τα στελέχη της TUI είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους ξενοδόχους για την προνομιακή θέση πλέον του ελληνικού τουρισμού στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Τα υψηλά στάνταρ που τήρησαν τα ελληνικά ξενοδοχεία τα δύο χρόνια της πανδημίας και η πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων σε συνδυασμό με τα ελάχιστα κρούσματα, είχαν καθοριστική σημασία για την προτίμηση αυτή.

Η δημοφιλία των ελληνικών προορισμών στο ενδιαφέρον των παραθεριστών και για τη φετινή χρόνια αλλά και για το 2023 είναι πολύ μεγάλη.

Δείτε επίσης