Τουρισμός

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και καιρού… επιτρέποντος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί παραδοσιακά για πολλές περιοχές, κυρίως της Βορείου Ελλάδος, την πρώτη μαζική εξόρμηση του καλοκαιριού

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και καιρού… επιτρέποντος
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μπορεί το Μάιο και οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου οι θερμοκρασίες να χτυπούσαν ‘κόκκινο’, ωστόσο η αστάθεια που παρουσιάζει ο καιρός την τρέχουσα εβδομάδα, και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να διαρκεί και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (σ.σ. η αργία του Αγίου Πνεύματος είναι Δευτέρα 13 Ιουνίου) προκαλούν αμηχανία στους εμπλεκόμενους του τουρισμού και ο λόγος είναι η αβεβαιότητα των εκδρομέων για απόδραση.

«Μας τα χαλάει ο καιρός, ακούγεται ότι θα είναι βροχερός, οπότε θα κινηθούμε καιρού επιτρέποντος και με κρατήσεις της τελευταίας στιγμής» δηλώνουν στο GRTimes.gr φορείς του τουρισμού, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ.

Αλλάζει το κλίμα με απρόβλεπτες κρατήσεις στην Χαλκιδική, κυρίως από τις 20 Ιουνίου και μετά, υποτονικά κινείται η Πιερία μέχρι στιγμής με τάσεις για δυνατό Ιούλιο – μέσα Σεπτεμβρίου, στο 80% κινείται η περιοχή της Μαγνησίας για το τριήμερο, σε Βόλο και Πήλιο, στο 50% – 60% μέχρι στιγμής η Αλόννησος (σ.σ. στις 10/6 ξεκινάει και η απευθείας σύνδεση από Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες).

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης