Τουρισμός

Αργίες 26ης – 28ης Οκτωβρίου: «Αγγίζουν» το 100% δημοφιλείς προορισμοί

Λίγες ημέρες πριν τις αργίες και οι πληρότηττες σε δημοφιλείς προορισμούς θυμίζουν εποχές... προ κορωνοϊού

Αργίες 26ης – 28ης Οκτωβρίου: «Αγγίζουν» το 100% δημοφιλείς προορισμοί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μόλις μια εβδομάδα πριν τις αργίες της 26ης και 28ης Οκτωβρίου που θέλουν παραδοσιακά τους Έλληνες να ταξιδεύουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, και το κλίμα, παρά τις υπέρογκες αυξήσεις σε ενεργειακό, βενζίνες και προϊόντα βασικής ανάγκης, δείχνει αισιόδοξο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRTimes.gr, οι πληρότητες σε δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς της Βορείου Ελλάδος και σε όμορφες πόλεις αγγίζουν έως και το 100%. Διήμερα και τριήμερα είναι ήδη κλεισμένα, από μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Από την άλλη, τα οργανωμένα ταξίδια, τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό, παρουσιάζουν μια αύξηση, της τάξεως του 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο GRTimes.gr για τους προορισμούς του εξωτερικού οι αεροπορικές συνδέσεις θα πραγματοποιούνται με τις εταιρίες χαμηλού κόστους, «διότι, οι κανονικές εταιρίες, δεν θα μας έδωσαν από νωρίς θέσεις, ούτως ώστε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας και να φτιάξουμε ελκυστικά πακέτα» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης Βύρων Θεολόγης.

Στο 100% το Νυμφαίο Φλώρινας

Στο νομό Φλώρινας, ένας από τους δημοφιλέστερους ορεινούς προορισμούς – ο παραδοσιακός οικισμός του Νυμφαίου- για τις αργίες της 28ης Οκτωβρίου καταγράφει πληρότητες στο 100%.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης