Τουρισμός

Θεσσαλονίκη - Κρουαζιέρα: Σήμερα η 52η άφιξη κρουαζιερόπλοιου με Αμερικανούς τουρίστες

Πλησιάζοντας στο τέλος της φετινής σεζόν, άλλη μια προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου σημειώνεται σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, μεταφέροντας κάτι λιγότερο από 1.000 επιβάτες

Θεσσαλονίκη-Κρουαζιέρα: Σήμερα η 52η άφιξη κρουαζιερόπλοιου με Αμερικανούς τουρίστες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Άγκυρα έριξε σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Viking Sea στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 1000 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς.

Με έναν αέρα ανοδικής πορείας στον τουρισμό της, η Θεσσαλονίκη με sold out στα ξενοδοχεία της, για αυτές τις ημέρες, με αφορμή τη διεξαγωγή της 29ης Agrotica, και με τον προορισμό να φιγουράρει στο έγκυρο περιοδικό TIME στους 50 καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως, πρωταγωνιστεί και στον τομέα της κρουαζιέρας, με τις μισές μάλιστα από τις συνολικές της αφίξεις για φέτος, να αποτελούν δραστηριότητα homeporting (λιμάνι επιβίβασης/αποβίβασης επιβατών).

Σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο έδεσε το πρωί στο λιμάνι της πόλης, και συγκεκριμένα πρόκειται για το Viking Sea, της εταιρίας Viking Cruises, η οποία ‘άνοιξε’ για φέτος την κρουαζιέρα με την έλευση του Viking Sky στις 5 Φεβρουαρίου. Το Viking Sea έφτασε στη Θεσσαλονίκη, προερχόμενο από τον Βόλο, και μεταφέροντας 907 επιβάτες, ως επί το πλείστον Αμερικάνους, και 465 άτομα πλήρωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης