Τουρισμός

Eurowings: Ανακοίνωσε νέα δρομολόγια από την Αυστρία προς δημοφιλή νησιά της Ελλάδας

Πέντε ελληνικά νησιά που αποτελούν αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς Αυστριακών προσέθεσε στο πρόγραμμα της για το καλοκαίρι του 2023 η γερμανική εταιρεία

Eurowings: Ανακοίνωσε νέα δρομολόγια από την Αυστρία προς δημοφιλή νησιά της Ελλάδας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πέντε ελληνικά νησιά που αποτελούν αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς Αυστριακών ταξιδιωτών προσθέτει στο πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2023 η Eurowings, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της.

Τα νέα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο του Γκρατς στην Αυστρία, το οποίο αποτελεί την ενδέκατη βάση της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Όλες οι νέες πτήσεις θα είναι απευθείας (χωρίς ενδιάμεση στάση) προς τα αεροδρόμια των Χανίων, της Κέρκυρας, της Κω, της Καρπάθου και της Ρόδου και θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση μέσα στις επόμενες ημέρες ή το αργότερο τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Στο νέο πτητικό πρόγραμμα της θυγατρικής της Lufthansa έχουν προστεθεί ακόμα νέες πτήσεις προς τη Λάρνακα της Κύπρου και τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, ενώ όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση προβλέπεται να επεκτείνει μέσα στο 2023 και τις συνδέσεις προς τη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Η Eurowings θα προσθέσει ένα ακόμα σύγχρονο Airbus στο αεροδρόμιο του Γκρατς, με το οποίο όχι μόνο θα ενισχύσει τις δημοφιλείς συνδέσεις με τη νότια Ευρώπη, αλλά θα φέρει επίσης τη βόρεια Γερμανία πιο κοντά στη Στυρία της Αυστρίας, αφού το αυστριακό αεροδρόμιο θα συνδέεται με το Βερολίνο και το Αμβούργο, όπως επίσης με το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ελκυστικών προορισμών για το επόμενο καλοκαίρι από το Γκρατς, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων για διακοπές για πολλούς παραθεριστές» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowings, Γιενς Μπίσχοφ.

Eurowings - Αirbus_a320
Eurowings - Αirbus Α320

Σημαντικό αριθμό κρατήσεων αλλά και εισιτηρίων σε «πακέτα διακοπών» προς την Μεσόγειο φαίνεται πως θα απορροφήσει η TUI Αυστρίας, η οποία ανακοίνωσε πως «σύντομα οι πελάτες της θα μπορούν να πετάξουν προς δέκα διαφορετικούς τουριστικούς προορισμούς της Νότιας Ευρώπης το 2023».

Μάλιστα, ο CEO της TUI Αυστρίας Γκότφριντ Μαθ δήλωσε χαρακτηριστικά σε τοπικά κανάλια: «Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα είναι ήδη στα συστήματα και μπορεί να γίνει κράτηση αμέσως. Η νέα βάση της Eurowings στο Γκρατς δημιουργεί συνδέσεις υψηλής ποιότητας για τους επισκέπτες μας. Μαζί με το αεροδρόμιο του Γκρατς και τους συνεργάτες μας, μπορούμε για άλλη μια φορά να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας από τη Στυρία και την Καρινθία ένα ελκυστικό πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη πτήση διακοπών της Eurowings για την καλοκαιρινή περίοδο του 2023 από το αεροδρόμιο του Γκρατς θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου του 2023 προς τη Χουργκάντα ​​της Αιγύπτου και θα ακολουθήσουν οι πτήσεις για τους υπόλοιπους εννιά προορισμούς.

Δείτε επίσης