Τουρισμός

Eurowings: Νέες πτήσεις από την Τσεχία προς τα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ρόδου

Δύο ακόμα δρομολόγια από την Πράγα θα προσθέσει η γερμανική αεροπορική εταιρεία στο φετινό καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα

Eurowings: Νέες πτήσεις από την Τσεχία προς τα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ρόδου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τρία νέα δρομολόγια και αυξημένες πτήσεις σε περισσότερους δημοφιλείς προορισμούς θα προσθέσει η Eurowings στο φετινό καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα από το διεθνές αεροδρόμιο της Πράγας.Τόσο οι ταξιδιώτες διακοπών όσο και οι επαγγελματίες θα μπορούν να επιλέξουν από μια μεγαλύτερη γκάμα προορισμών από την πρωτεύουσα της Τσεχίας καθώς εντάχθηκαν επίσημα στο πλάνο του 2023 δύο νέες συνδέσεις προς την Ελλάδα και μία προς την Ελβετία: Γενεύη (GVA), Ρόδος (RHO) και Κέρκυρα (CFU).

Η Eurowings συνδέει εδώ και ένα χρόνο την Πράγα απευθείας με ευρωπαϊκές μητροπόλεις καθώς και με τουριστικά θέρετρα και πόλεις που είναι δημοφιλείς ως προορισμοί διακοπών. Ξεκινώντας αρχικά με τέσσερις προορισμούς για το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της περιόδου 2021-2022, η αεροπορική εταιρεία του ομίλου Lufthansa καθιερώθηκε γρήγορα στην αγορά της Τσεχίας και το περασμένο καλοκαίρι προσέφερε πτήσεις συνολικά σε 14 διαφορετικούς προορισμούς.

«Η Πράγα και η Eurowings ταιριάζουν. Τολμήσαμε να κάνουμε το βήμα προς την Τσεχική Δημοκρατία σε μια ακόμα πολύ αβέβαιη κατάσταση, αλλά γίνεται όλο και πιο σαφές ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη θέλουν τώρα να ταξιδέψουν ξανά μετά τους περιορισμούς του COVID-19» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowings Γιενς Μπίσχοφ και συμπλήρωσε:«Η αντίληψή μας ως αεροπορική εταιρεία αξίας λειτουργεί επίσης: “Στους Τσέχους αρέσει να πετούν φθηνά, αλλά εκτιμούν επίσης τις πρόσθετες υπηρεσίες μας, όπως η ευέλικτη επανακράτηση θέσεων έως και 40 λεπτά πριν από την αναχώρηση ή η υπηρεσία προτεραιότητας”. Κι αυτό προσφέρουμε».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το καλοκαίρι του 2023 θα πραγματοποιούνται πτήσεις με τα αεροδρόμια της Γενεύης, της Ρόδου και της Κέρκυρας. Παράλληλα, πιο συχνά θα γίνουν τα δρομολόγια προς την Κοπεγχάγη (11 φορές την εβδομάδα), τη Στοκχόλμη– αεροδρόμιο «Arlanda» (6 φορές την εβδομάδα), τη Μάλαγα (4 φορές την εβδομάδα), το Αλικάντε (3 φορές την εβδομάδα) και την Αθήνα (3 φορές την εβδομάδα).

Ήδη διεξάγονται απευθείας πτήσεις της Eurowings προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κως, την Πρέβεζα και τα Χανιά. Το νέο πρόγραμμα της Eurowings από το διεθνές αεροδρόμιο της Πράγας θα περιλαμβάνει πλέον συνολικά 18 δρομολόγια, τα οποία εξυπηρετούνται από τρία σταθμευμένα αεροσκάφη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους.

Δείτε επίσης