Τουρισμός

Classic Collection: Η Ελλάδα πρώτη επιλογή διακοπών στην αγορά της Μεγ. Βρετανίας

Ο φετινός κατάλογος των επιλεγμένων προτάσεων σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς και θέρετρα στην χώρα μας είναι συνολικά 244 σελίδες

Classic Collection: Η Ελλάδα πρώτη επιλογή διακοπών στην αγορά της Μεγ. Βρετανίας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο επίκεντρο της διαφημιστικής προβολής των καλοκαιρινών διακοπών του 2023 στην αγορά της Μεγ. Βρετανίας από το εξειδικευμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο στον ποιοτικό και υψηλής ποιότητας τουρισμό Classic Collection είναι η Ελλάδα.

Ο κατάλογος για τις προτάσεις τουριστικών προορισμών στην χώρα μας είναι συνολικά 244 σελίδες και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «είναι μεγαλύτερος στην ιστορία της», με μεγάλη διαφορά από οποιαδήποτε άλλη έκδοση των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών!

Στις σελίδες του καλύπτει την Αθήνα, προορισμούς και θέρετρα σε 11 δημοφιλή ελληνικά νησιά καθώς και την Πελοπόννησο, όπως και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Συμπεριλαμβάνει μάλιστα και επιλεγμένες προτάσεις από την Κύπρο.

Τόσο στην ηλεκτρονική έκδοση του εντυπωσιακού καταλόγου των 244 σελίδων της Classic Collection όσο και στην έντυπη μορφή του παρουσιάζει λεπτομερώς 210 πολυτελής «επιλογές» διαμονής στην χώρα μας, όπως μπουτίκ ξενοδοχεία, θέρετρα all-inclusive για οικογένειες, ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες και πολυτελής exclusive βίλες για prive διακοπές.

Για πρώτη φορά φέτος η Classic Collection προσέθεσε τη Ζάκυνθο στον κατάλογό της με πολλά και διαφορετικά προγράμματα ενώ αύξησε τις επιλογές διαμονής σε Κέρκυρα, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κω και Κρήτη.

«Για να ανταποκριθούμε στην ζήτηση συνεργατών και πελατών μας, δημιουργήσαμε το πιο ολοκληρωμένο φυλλάδιο για την Ελλάδα και την Κύπρο μέχρι σήμερα» δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Classic Collection Άλεξ Γκαβάλντα και τόνισε:«Τα ακίνητα μπουτίκ, μόνο για ενήλικες και φιλικά προς την οικογένεια έχουν μεγάλη ζήτηση και εδώ έχουμε επικεντρώσει την ανάπτυξη των προϊόντων μας. Η Αθήνα και η “Ριβιέρα” της βλέπουν την προσθήκη νέων ξενοδοχείων που θα μπορούσαν να κρατηθούν από ένα απλό διάλειμμα στην πόλη ή να συνδυαστούν ως μέρος διακοπών».

Υπογράμμισε μάλιστα την σημασία των νέων συμφωνιών στην Ελλάδα, ανάμεσά τους και με το Mitsis Group: «Οι νέες εμπορικές συμφωνίες έχουν προσθέσει επιπλέον χωρητικότητα στον κρίσιμο τομέα των πέντε αστέρων».

Ο κατάλογος για την Ελλάδα περιλαμβάνει και παρουσίαση ταξιδιών σε διαφορετικά νησιά κατά την διάρκεια των διακοπών (γνωστό ως «island hopping») που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τάσεις στις νέες γενιές τουριστών σε όλο τον κόσμο.

Νέοι προορισμοί σε Ελλάδα και Κύπρο

Στην παρουσίαση για τις «πακέτα» διακοπών στην Ελλάδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Classic Collection Holidays προσφέρει μια δελεαστική επιλογή πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Χρυσός ήλιος, αμμώδεις παραλίες και γραφικοί οικισμοί σας περιμένουν στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα γύρω ελληνικά νησιά. Με μια ποικιλία διαθέσιμων ξενοδοχείων που κυμαίνονται από ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες έως φιλικά προς τις οικογένειες, από καταφύγιο για το μήνα του μέλιτος έως παιδικό παράδεισο, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε το τέλειο ξενοδοχείο για εσάς. Ταξιδέψτε στη μαγευτική πόλη της Αθήνας ή στον αμμώδη παράδεισο της Χαλκιδικής στην ηπειρωτική χώρα, επισκεφθείτε την πανέμορφη Κρήτη, το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά ή την Κέρκυρα, το δεύτερο μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου. Οι εκτεταμένες αμμώδεις παραλίες με γαλάζια σημαία στην περιοχή της Χαλκιδικής, την καθιστούν τον απόλυτο προορισμό διακοπών για τους λάτρεις της παραλίας. Επιλέξτε από την επιλογή μας σε πολυτελή ξενοδοχεία και περάστε το χρόνο σας εξερευνώντας συναρπαστικούς αρχαιολογικούς χώρους και αξιοποιώντας στο έπακρο την έντονη νυχτερινή ζωή που κατοικεί στην περιοχή. Ταξιδέψτε στην Κρήτη, το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά. Απολαμβάνοντας το μακρύτερο καλοκαίρι στην Ευρώπη, η γκάμα των ξενοδοχείων μας προσφέρει πολυτελή καταλύματα από τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το νησί και να εντρυφήσουν στη συναρπαστική ιστορία και τον ζωντανό πολιτισμό του. Ή επιλέξτε ένα ξενοδοχείο στο συναρπαστικό νησί της Κέρκυρας. Το δεύτερο μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου, προσφέρουμε μια ποικιλία από ξενοδοχεία που εξασφαλίζουν ότι υπάρχει μια επιλογή διαμονής που ταιριάζει σε όλους όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν. Ερωτευτείτε τα κρυστάλλινα νερά και τη ζωντανή ατμόσφαιρα στο νότιο τμήμα του νησιού ή ταξιδέψτε βόρεια για ένα πιο ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Classic Collection (ή «Classic Collection Holidays Ltd» όπως είναι η επίσημη ονομασία της) ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1980 στην Μεγ. Βρετανία και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ταξιδιωτικά γραφεία με εξειδίκευση στις πολυτελείς διακοπές και στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο για τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου. Για τις ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και βραβεία τα τελευταία χρόνια.

Δείτε επίσης