Τουρισμός

Ryanair: Νέα σύνδεση της Κέρκυρας με το αεροδρόμιο «Τίσαϊντ» της Αγγλίας

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας, από τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα

Ryanair: Νέα σύνδεση της Κέρκυρας με το αεροδρόμιο «Τίσαϊντ» της Αγγλίας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δύο πτήσεις εβδομαδιαίως θα συνδέουν από τον επόμενο μήνα την Κέρκυρα με το Διεθνές Αεροδρόμιο του «Τίσαϊντ» στην Μεγ. Βρετανία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ryanair. Όπως αναφέρεται στο νέο πρόγραμμα δρομολογίων από τον επόμενο μήνα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα από το αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της Ryanair απο το Τίσαϊντ (Teesside) για το καλοκαιρινή σεζόν του 2023 περιλαμβάνει με 14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 4 ηλιόλουστους προορισμούς: το Αλικάντε (Ισπανία), την Κέρκυρα (Ελλάδα), το Φάρο (Πορτογαλία) και την Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία).

«Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα Teesside για το καλοκαίρι του 2023 με 14 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 4 δημοφιλείς διαδρομές ηλιοφάνειας, συμπεριλαμβανομένων του Αλικάντε, της Κέρκυρας, του Φάρο και της Πάλμα, προσφέροντας στους πολίτες/επισκέπτες του Teesside ασυναγώνιστες επιλογές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.Και για όσους θέλουν να αποδράσουν και να απολαύσουν τον ήλιο με την οικογένεια αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε τώρα να κατανείμετε το κόστος των διακοπών σας πληρώνοντας το μισό ναύλο τώρα και το άλλο μισό έως και 40 ημέρες πριν την αναχώρηση όταν κάνετε κράτηση για το Ryanair’s Family Plus πακέτο, κάνοντας τις οικογενειακές διακοπές πιο προσιτές για όλους» δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, Τζέιντ Κίρβαν και συμπλήρωσε:«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε χιλιάδες πελάτες/επισκέπτες στις πτήσεις μας προς/από Teesside αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει περισσότερη κίνηση, συνδεσιμότητα και χαμηλότερους ναύλους από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία για το Ηνωμένο Βασίλειο».

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, το αναβαθμισμένο αεροδρόμιο -μετά από ανακατασκευή τερματικών αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών- του «Τίσαϊντ» εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχή από Ντάρλινγκτον και Χάρτλπουλ στην βορειοανατολική Αγγλία και έχει στόχο την σύνδεση με πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και τουριστικούς προορισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι η Κέρκυρα συνδέθηκε ξανά με το Διεθνές Αεροδρόμιο του «Τίσαϊντ» της Μεγ.Βρετανίας μετά από 12 χρόνια, με την πραγματοποίηση ενός δρομολογίου (Κάθε Τετάρτη) την εβδομάδα με μεγάλες πληρότητες. Οι τελευταίες πτήσεις από την Κέρκυρα προς το Τίσαϊντ είχαν σταματήσει το 2009, όταν διέκοψε τις απευθείας πτήσεις της η αεροπορική εταιρεία του τουριστικού ομίλου Thomson Holiday.

Δείτε επίσης