Τουρισμός

Προβολή ελληνικών νησιών στις ΗΠΑ

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς προορισμούς για τους Αμερικανούς τουρίστες

Προβολή ελληνικών νησιών στις ΗΠΑ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πάνω από 3.500 επισκέπτες συγκέντρωσε το περίπτερο της συνεργαζόμενης με την MTC GROUP ομάδας Flying to Greece στην έκθεση Travel and Adventure Show, που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits στη Νέα Υόρκη (https://travelshows.com/shows/new-york/).

Παράλληλα με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, πληροφορίες δόθηκαν και για την Ελαφόνησο και την Πάρο, όπως άλλωστε είχε πραγματοποιηθεί και πέρυσι στη διάρκεια της ίδιας έκθεσης. Ειδικά για την Πάρο και την Ελαφόνησο θα ακολουθήσει η αποστολή ενημερωτικού υλικού στις διευθύνσεις των εξειδικευμένων επαγγελματιών που επισκέφθηκαν το περίπτερο, ώστε η προβολή των δύο νησιών να αποκτήσει ακόμα πιο στοχευμένη βάση.

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς προορισμούς για τους Αμερικανούς τουρίστες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal που σημειώνει ότι παρατηρείται μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον από την αμερικανική αγορά για τις ευρωπαϊκές χώρες πέρα από την κλασική θερινή περίοδο. Ενδεικτικά, μέχρι στιγμής, για τον Φεβρουάριο, οι κρατήσεις από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη είναι αυξημένες κατά 23% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με την Airlines Reporting. Είναι δε, πιθανό τα ταξίδια στην Ευρώπη το 2023 να ξεπεράσουν τα επίπεδα του 2022, εκτιμά η εταιρεία.

Δείτε επίσης