Τουρισμός

Η easyJet holidays προσφέρει εκπτωτικό μπόνους για κάθε κράτηση διακοπών το...2024

Τα περισσότερα «πακέτα» διακοπών βασίζονται σε προσφορές για την Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Μάλτα και άλλες μεσογειακές χώρες

Η easyJet holidays προσφέρει εκπτωτικό μπόνους για κάθε κράτηση διακοπών το...2024
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα ειδικό εκπτωτικό μπόνους 15 στερλινών ανά κράτηση ανακοίνωσε ότι προσφέρει η easyJet holidays σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους πράκτορες στην Μεγ. Βρετανία που προσφέρουν «πακέτα» διακοπών για την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2024, προκειμένου να αυξήσει τον όγκο των προκρατήσεων διακοπών για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Μαρτίου ως τις 11 Απριλίου 2023 και αφορά σε διακοπές με αναχώρηση από την 1η Απριλίου του 2024 μέχρι και την 31η Οκτωβρίου του επόμενου έτους. Τα περισσότερα «πακέτα» διακοπών βασίζονται σε προσφορές για την Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Μάλτα και άλλες μεσογειακές χώρες.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι στρέφονται ήδη στον ταξιδιωτικό πράκτορα της εμπιστοσύνης τους για να τους βοηθήσει να σχεδιάσουν την απόδρασή τους για το επόμενο καλοκαίρι.Ο πελάτης μπορεί να έχει την ευκαιρία να αγοράσει ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της Ευρώπης. Σε αναγνώριση του βασικού ρόλου που διαδραματίζουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορές μας στην αυξανόμενη επιτυχία μας, παρατείναμε την αποκλειστική προσφορά μας για δύο ακόμη εβδομάδες για κρατήσεις πελατών, για να δείξουμε την εκτίμησή μας» δήλωσε η επικεφαλής του τμήματος εμπορικής εκμετάλλευσης και διανομής της easyJet holidays, Κέλι Γουόκερ και συμπλήρωσε: «Με αυτές τις πρόσθετες εξοικονομήσεις για το καλοκαίρι του 2024, οι πράκτορες μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική υπηρεσία αποκλειστικά για αυτούς, ώστε να βοηθήσουν τους πελάτες να βρουν το τέλειο "πακέτο" διακοπών τους στην καλύτερη δυνατή τιμή».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια σε βρετανικά κανάλια, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που συνεργάζονται με την easyJet holidays έχουν «μεγάλο ρόλο» στην προσφορά καλύτερων προσφορών στους ταξιδιώτες και παράλληλα βοηθούν την εταιρία «να παρέχει υπέροχες διακοπές, σε ασυναγώνιστες τιμές».Γι’ αυτό και στην easyJet holidays προσφέρουν αυτό το μπόνους σε όλες τις διακοπές που θα κλείσουν για το καλοκαίρι του 2024 ως «ένδειξη της εκτίμησής τους για την προσφορά τους και την άψογη συνεργασία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «πακέτα» διακοπών της easyJet holidays προσφέρονται στους Βρετανούς τουρίστες με προκαταβολή 60 στερλινών ανά άτομο. Όπως είχε δημοσιευτεί πριν από λίγες ημέρες η εταιρεία προσφέρει στα ταξιδιωτικά γραφεία και τους πράκτορες έκπτωση 200 στερλινών με ελάχιστη δαπάνη 2.000 στερλινών και έκπτωση 100 στερλινών για ελάχιστη δαπάνη 700 στερλινών, χρησιμοποιώντας έναν αποκλειστικό, ειδικό, κωδικό για κάθε κράτηση.

Δείτε επίσης