Τουρισμός

Uber: Nέα υπηρεσία «Boat» ξεκινάει το καλοκαίρι στη Μύκονο

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ένα ταχύπλοο στο νησί των Κυκλάδων με ειδική χρέωση όπως ισχύει με ταξί και άλλα οχήματα

Uber, UbetBoat, Μύκονος, μυκονοσ, διακοπεσ, καλοκαιρι 2023, ελληνικοσ τουρισμοσ, τουρισμοσ, διακοπές 2023, τουρίστες, ταξιδιώτες, διακοπές στην Ελλάδα, Καλοκαίρι 2023, ελληνικός τουρισμός, Τουρισμός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Tην έναρξη μιας νέας υπηρεσίας «Boat» στην Μύκονο ανακοίνωσε η Uber, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης παρουσίασης υπηρεσιών και δράσεων της εταιρείας «Go-Get 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Νέα Υόρκη και περιελάμβανε σχέδια και ενέργειες σε όλο τον κόσμο.

Το Uber Boat θα αποτελεί κατά παραγγελία υπηρεσία, την οποία θα λειτουργεί τοπικός αδειοδοτημένος φορέας από τα μέσα Ιουνίου έως τον Οκτώβριο και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσω της εφαρμογής Uber. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ένα ταχύπλοο, με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μετακινηθούν σε διάφορα σημεία της Μυκόνου εύκολα και αξιόπιστα.

Η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό, εξασφαλίζοντας προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης, τόσο για τους κατοίκους, όσο και τους επισκέπτες του νησιού.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε για πρώτη φορά φέτος μια πρωτοποριακή υπηρεσία στην εφαρμογή μας, κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς που ο τουρισμός αναμένεται να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ. Το Boat θα προσφέρει στους Ελληνες και ξένους επισκέπτες έναν νέο τρόπο εξερεύνησης και μετακίνησης στις καλύτερες παραλίες και σημεία της Μυκόνου, μέσω μιας μοναδικής και αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης μετακίνησης. Επιλέξαμε την Ελλάδα ως την πρώτη χώρα στην Ευρώπη, επειδή είμαστε έντονα αφοσιωμένοι στη χώρα και θέλουμε να βοηθήσουμε τους τοπικούς παρόχους να αξιοποιήσουν τις ισχυρές ευκαιρίες, που προέρχονται από τον εγχώριο και εισαγόμενο τουρισμό» δήλωσε η γενική διευθύντρια της Uber Ελλάδας Σαρίτα Βαρούχ.

Όσον αφορά στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Uber για τη νέα υπηρεσίας επισημαίνεται: «Με την Ελλάδα να ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατομμύρια επισκέπτες στους νησιωτικούς προορισμούς της φέτος, ο τουρισμός αποτελεί καθοριστικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας προς όφελος χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων, η Uber επεκτείνει τη συνεργασία της με τοπικούς συνεργάτες, ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες μετακίνησης κάνοντας χρήση της τεχνολογίας της πλατφόρμας της».

Uber, UbetBoat, Μύκονος, μυκονοσ, διακοπεσ, καλοκαιρι 2023, ελληνικοσ τουρισμοσ, τουρισμοσ, διακοπές 2023, τουρίστες, ταξιδιώτες, διακοπές στην Ελλάδα, Καλοκαίρι 2023, ελληνικός τουρισμός, Τουρισμός

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η Uber έχει παρουσιάσει το πρωτότυπο UberBoat (electric Water taxi), το οποίο σκοπεύει να κατασκευάσει μέσα στα επόμενα χρόνια και να διαθέσει στις σημαντικότερες τουριστικές αγορές του κόσμου, όπως και σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, η Νέα Ορλεάνη και το Μαϊάμι.

Δείτε επίσης