Τουρισμός

Το «παρθενικό» ταξίδι του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Celestyal Journey» στο Αιγαίο

Η πρώτη κρουαζιέρα είναι επτά διανυκτερεύσεων και περιλαμβάνει τη Θεσσαλονίκη, τα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη

κρουαζιερόπλοιο, Celestyal Journey, κρουαζιέρα,  Αιγαίο, εταιρεία Celestyal, τουρισμος κρουαζιέρας, ελληνικός τουρισμός, Τουρισμός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το νεότερο πλοίο του στόλου της εταιρείας Celestyal, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Journey» απέπλευσε το Σάββατο για το «παρθενικό» του ταξίδι στο Αιγαίο. Οι πρώτοι επιβάτες του «Celestyal Journey» απολαμβάνουν την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο (Κρήτη), τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο και το (αρχαία, Έφεσος) στην Τουρκία, συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας να μυεί τους επιβάτες της στον πολιτισμό των προορισμών που προσεγγίζει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, Κρις Θεοφιλίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στις 2 Σεπτεμβρίου, ξεκινήσαμε με επιτυχία να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία, γιορτάζοντας τον πρώτο απόπλου του νεότερου πλοίου μας, Celestyal Journey. Είναι μια συναρπαστική περίοδος για τη Celestyal, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε στον στόλο μας, σηματοδοτώντας με αυτή την ευκαιρία την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στο όραμά μας να προσφέρουμε μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής».

Για να γιορτάσει το «εναρκτήριο ταξίδι» του κρουαζιερόπλοιου «Celestyal Journey» και αναδεικνύοντας τη σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα των αναβαθμισμένων καμπινών με μπαλκόνι του πλοίου, η εταιρεία Celestyal παρατείνει την ειδική προσφορά της για δωρεάν αναβάθμιση καμπίνας κατηγορίας σουίτας σε όλες τις κρατήσεις μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, για κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2023.

Αυτή περιλαμβάνει τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» που ξεκινά με το νέο πλοίο από τις 21 Οκτωβρίου, καθώς και τις ειδικές εορταστικές κρουαζιέρες 8, 11, 18 και 19 διανυκτερεύσεων που αναχωρούν τον Δεκέμβριο (στις 16 Δεκεμβρίου για τις κρουαζιέρες 11 και 19 διανυκτερεύσεων, στις 09 Δεκεμβρίου για την κρουαζιέρα 18 διανυκτερεύσεων και στις 27 Δεκεμβρίου για την κρουαζιέρα 8 διανυκτερεύσεων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Celestyal Journey» είναι ο Άγγελος Βασιλάκος, ένας από τους έμπειρους Έλληνες στην συγκεκριμένη κατηγορία πλοίων στον κόσμο.

Δείτε από το πρώτο ταξίδι του στο Αιγαίο

Δείτε επίσης