Βίντεο

Βίντεο: Παράτησε στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητό της για να πάει κομμωτήριο

Την χειροκροτούσαν οι περαστικοί

Λάρισα: Παράτησε στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητό της για να πάει κομμωτήριο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πλήρης αναισθησία… Μία οδηγός στη Λάρισα προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» και ταλαιπώρησε ένα σωρό κόσμο, καθώς παράτησε το αυτοκίνητό της στη μέση του δρόμου.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, η εν λόγω κυρία άφησε το όχημά της στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά, για να πάει – όπως προέκυψε στη συνέχεια – στο ραντεβού που είχε κλείσει στο κομμωτήριο!

Ωστόσο, το αυτοκίνητό της εμπόδιζε τη διέλευση των οχημάτων, προκαλώντας κυριολεκτικά μποτιλιάρισμα σε ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου!

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο, αλλά όπως πληροφορήθηκε το onlarissa.gr δεν «πήραν τις πινακίδες» καθώς για τη συγκεκριμένη παράβαση… δεν προβλέπεται!

Έτσι, η οδηγός που αποχώρησε εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων από τους δεκάδες πολίτες (ακόμα και τους επιβάτες του λεωφορείου είχε σταματήσει) που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο έφυγε σαν… κυρία με μία κλήση μόλις των 40 ευρώ!

«Ακόμη κι αν σχηματίζαμε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, σε λιγότερο από μία ώρα στην Τροχαία θα είχε αθωωθεί» σχολίαζε με νόημα στο onlarissa.gr έμπειρος αστυνομικός.

Δείτε επίσης