«Η Βραδυνή της Κυριακής»

Αθλητική ανασκόπηση: Φωτεινή έκρηξη συναισθημάτων στα χρόνια της πανδημίας - Οι στιγμές που μας σημάδεψαν στη «Βραδυνή της Κυριακής»

vradini-athlitika

Ο αθλητισμός ήταν αυτός που χάρισε στον κόσμο στιγμές ικανές να τον κάνει να ξεχάσει τα πολλά προβλήματα από τον Covid-19

Το 2021 ήταν και για τον αθλητισμό μία παράξενη χρονιά. Στην σκιά του κορωνοϊού ο κόσμος των σπορ προσπάθησε να κάνει τη δική του, υπό όρους, επανεκκίνηση.

Οι αγωνιστικοί χώροι απέκτησαν και πάλι ζωή, οι εξέδρες γέμισαν, και ενώ το «ματς» φαινόταν κερδισμένο, ήρθε η μετάλλαξη «Όμικρον» να ανατρέψει την κατάσταση, που πλέον προσομοιάζει στην κλασική στοιχηματική ρήση «άσος ημίχρονο – δύο τελικό».

Παρόλα αυτά, ο αθλητισμός ήταν αυτός που χάρισε στον κόσμο στιγμές ικανές να τον κάνει να ξεχάσει τα πολλά προβλήματα από τον Covid-19. Δημιούργησε ήρωες, και στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στις μνήμες ως φωτεινή έκρηξη συναισθημάτων μέσα στη μαυρίλα της εποχής.

Αυτές καταγράφει η «Βραδυνή της Κυριακής», με την ελπίδα του χρόνου τέτοια εποχή, το μαύρο και οι ποικίλες εκφάνσεις του σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, να έχουν εκλείψει.

Μεγάλο αφιέρωμα στον αθλητισμό το 2021 με τη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως από την Πέμπτη.

Καλή χρονιά σε όλους!

Δείτε επίσης